https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

26.06.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

Na DVOJEZIČNI SREDNJI ŠOLI LENDAVA pa iščejo več učiteljev za jezike: UČITELJ/ICA SLOVENŠČINE, UČITELJ/ICA MADŽARŠČINE, UČITELJ/ICA ANGLEŠČINE, UČITELJ/ICA NEMŠČINE, UČITELJ/ICA ŠPANŠČINE. Vsa delovna mesta so za nedoločen čas, z različnimi urniki. Kandidati za posamezna delovna mesta morajo vsi imeti končano visokošolsko izobrazbo 2.stopnje oz. visokošolsko univerzitetno (prejšnja) s smeri ustreznih jezikov. Ker gre za dvojezično šolo, morajo vsi učitelji znati tekoče govoriti in pisati slovensko in madžarsko, poleg tega pa še jezik, ki ga poučujejo. Pogoji za zasedbo delovnega mesta in znanje jezikov so v skladu z Zakonom o posebnih pravicah italijanske in madžarske narodne skupnosti na področju vzgoje in izobraževanja ter s pogoji v skladu s Pravilnikom o normativih in standardih v dvojezični srednji šoli in drugo zakonodajo. Vsi kandidati morajo imeti potrdilo o nekaznovanosti iz kazenske evidence. Vloge poslane po pošti pošljite priporočeno in prednostno do 27. junija.

STROKOVNA DELAVKA 1 pri Društvo varnega zavetja Pomurja, LJUTOMER. Opis del: svetovalno delo z uporabnicami in njihovimi otroki v varni hiši, ter svetovalno delo s potencialnimi uporabnicami, vodenje telefonskih, individualnih in skupinskih pogovorov, izvajanje socialnovarstvene storitve in socialne preventive, vodenje individualnega načrtovanja, skupinskega in skupnostnega dela, sodelovanje z zunanjimi institucijami pri izvajanju posameznih postopkov in storitev, vodenje uvodnih razgovorov s potencialnimi uporabnicami ter razna zagovorništva, priprava in vodenje hišnih sestankov z uporabnicami, vodenje evidenc, zbirk podatkov, dokumentacije, pripravljanje poročil. Gre za delo za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Zahteve so: visokošolska diploma 1. ali 2. stopnje oz. visokošolska strokovna (prejšnja), smer Socialno delo in svetovanje. Pole tega pa tudi opravljen strokovni izpit ali opravljen strokovni izpit najpozneje 9 mesecev od sklenitve delovnega razmerja. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 4. julija.

AVTOLIČAR/BRIZGALEC - M/Ž pri MONTAŽA MODELARSTVO DANIJEL RAKUŠA S.P., MALA NEDELJA. Opis del in nalog: nanos barve na kalupe. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, urnik dela: dopoldan. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 1. julija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

NATAKAR - M/Ž SLAŠČIČARNA KAVARNA WINTER v MORAVSKIH TOPLICAH. Delo obsega strežbo sladoleda v slaščičarni Winter v Termah 3000 v Moravskih Toplicah. Gre za delo čez poletje in traja 4 mesece, delo pa poteka dvoizmensko. Pogoj je vsaj osnovno znanje nemščine za delo s turisti. kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, lahko pa tudi pokličejo in se dogovorijo po telefonu. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

POMOŽNI DELAVEC II - M/Ž pri OBČINA GRAD. Opis del in nalog: opravljanje pomožno tehničnih in drugih enostavnih opravil, urejanje, čiščenje in košnja javnih površin opravljanje drugih fizičnih del, vzdrževanje delovnih strojev, druga dela in naloge po navodilu župana in direktorja občinske uprave oziroma po pooblastilu nadrejene osebe. Delo je nedoločen čas s poskusno dobo enega meseca. Urnik dela je dopoldan. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 3. julija.

LOGOPED - M/Ž na Osnovni šoli Cvetka Golarja Ljutomer. Opis dela: izvajanje mobilne dodatne strokovne pomoči. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.; Izobraževalne znanosti in izobraževanje učiteljev, drugo. Potrebno je poznavanje specifik dela z učenci s posebnimi potrebami, empatija, zaželene so izkušnje. Vlogi z življenjepisom je potrebno priložiti dokazilo o pridobljeni izobrazbi, dokazilo o opravljenem strokovnem izpitu, potrdilo, da oseba ni v kazenskem postopku (okrajno ali okrožno sodišče), potrdilo iz kazenske evidence, ki ga izda Ministrstvo za pravosodje, potrdilo iz evidence izbrisanih obsodb za kazniva dejanja zoper spolno nedotakljivost, ki ga izda Ministrstvo za pravosodje. Potrdila iz kazenskih evidenc ne smejo biti starejša od 30 dni. Vlogo z življenjepisom in zgoraj navedenimi dokazili pošljite po e-pošti do 24. junija. Na vlogi obvezno navedite registrsko številko prijave delovnega mesta.

UČITELJ ŠPORTNE VZGOJE - M/Ž na OSNOVNI ŠOLI BAKOVCI. Opis del in nalog: izvajanje ur športa v okviru projekta za sofinanciranje oddelkov z dodatno športno ponudbo v osnovnih šolah, razširjen program (RaP) v devetletni osnovni šoli, izvajanje športnih dejavnosti v skladu z urnikom in ter v skladu s sklepi vodstva šole. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev do 31. 8. 2025. Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd. Kandidat/ka mora priložiti prošnjo in življenjepis, potrdilo o izobrazbi, potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu ter potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo, da ni v kazenskem postopku. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 2. julija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.06.2024 ob 6:17 Varno zavetje gost

      Grozno o tem društvu. Strokovni delavec stoji zraven, bogi ljudje pa v vročini kosijo travo. Niti tolko jim ne zaupajo. Naj bi se oni vzeli nitkarco in kosili,ne da s sončnimi očali koza stoji polek in s prstom kaže.Sram jih bodi

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.06.2024 ob 6:28 gost

      Pa kositi tudi treba znati to pa ti,kao nadzorni itak ne znajo.Si kaj naredijo pol pa hudič firma brez nadzornega ne gre taka so prepričanja v slovenskih formah.Štiri direktorje in štirje delavci to so sedaj novodobne slovenske firme,kako dolgo.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.06.2024 ob 7:32 socialaš gost

      Iščete zaposlitev? Kaj ne veste da je čas dopustov!

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.06.2024 ob 8:04 žec gost

      to ni ponudba delovnih mest, ampak ponudba suženjstva

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.06.2024 ob 9:06 gost gost

      Dvojezična OŠ Lendava, ka se pa idejo. Vsi zaposleni morejo baje tekoče govoriti oba jezika. Kelko zaposlenih pa zan oba jezika, naj dokažejo, nej ka se proseravlejo z razpisi. Kje pa sploh najdejo telko svojih iz teh par dvojezičnih vasi? Baje zaposlujejo že učitele iz Mađarije, ti pa sigurno tekoče govorijo in pišejo oba jezika, malo morgen. Tomi proseravanji more biti enkrat konec.Še enkrat. Kolko zaposleni po šolah na tem območju sploh obvlada oba jezika, znajo povedati in predložiti dokaze?

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2024 ob 21:44 Philipines gost

        To je diskriminacija do slovenskih delavcev in to se res mora ustaviti! Pa tudi če več nebojo objavljali da moraš znat dva jezika, bodo še vedno po tihem pričakovali delavca ki zna mađarski jezik.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.06.2024 ob 13:27 vend gost

      O njeni postavitvi v Beltincih se ni mogel posvetovati z župnijskim svetov, saj ta, tako Kučko, v župniji ne deluje že vsaj deset let, razlog za to pa so tudi razhajanja v mnenju glede spremembe zavetnika cerkve in ki so takšna tudi glede same informacijske table. tabla stoji, še malo pa bomo v Soboti !?

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.06.2024 ob 20:16 gost

      Ka pa pijane svetovalke delajo odijo gor doj nemajo se kama djate

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.06.2024 ob 12:37 Gost gost

      Obcina Grad de pomali zgibijla vse delavce. Kak je prisla ta kovacevska je gron vdaro. Zaj de ona kosijla s touf trajnof na brutovaj! Pa te de vijdla kak se kruj sluzi! Da za jurja mores na vrocini delati. Tak ka de jezik pa pijzdo vo drzala!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.06.2024 ob 13:56 Pink panter gost

      Praica kovacevaka samo drek mejsa una leko samo ode okauli pa boga moli kak ode po međogorji vej tan tuj nej več dobrodosla

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.06.2024 ob 14:28 Gost gost

      Lejzbika

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.06.2024 ob 18:36 Malopridnež gost

      Mađarske vižle

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.