https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

V tej čokoladi možna prisotnost delcev lesa, nikar je ne zaužijte

28.06.2024 ob 14:29  

Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je s strani odgovornega nosilca dejavnosti prejela informacijo o izvajanju odpoklica čokolade zaradi možne prisotnosti delcev lesa.


Gre za živilo oz kategorije živila, ki je bilo v prodaji kot slaščica. Gre za Veganz Bio Čokolado Arašid-karamela, 50 g, EAN 4251725801885 z rokom uporabnosti 06.02.2025 od proizvajalca Veganz Group AG in distribuirano s strani podjetja Mueller Drogerija d.o.o.

Vir: UVHVVR

Čokolada je bila na voljo v večih poslovalnicah Mueller Drogerija. Čokolada lahko vsebuje delce lesazaradi česar je Uprava odredila odpoklic živila. Svetujejo, da živila potrošniki ne zaužijejo, temveč zavržejo ali vrnejo na mesto nakupa.

Foto: freepik

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.06.2024 ob 16:55 gost

      Vsak dan nek odpoklic živil. Pa kaj sploh lahko jemo ko kupimo. Zakaj imamo vse te inštitucije kere bi morale vsa ta živila izločiti še preden pridejo na police. Kaj delajo na inšpekciji za varno hrano. Ali res samo plače pobirajo vse te inšpekcije v 33 letih samostojne Slovenije. Samo neko sranje vedno že 33 let samostojnosti Slovenije. To pa zato da prva vlada ni opravila domače naloge in vse ostale vlade zanjo tudi nič.

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.06.2024 ob 17:29 Karel K. gost

      Prva Peterletova vladad zares ni opravila domače naloge i ni s političnega prizorišča zbrisala ves kadrovski politični in državnoupravni blok in ga poslala na smetišče zgodovine. Ti so potem vso svinjarijo iz titoizma prenesli v samostojno Slovenijo, pravosodno,. šolsko, državnoupravno, inšpekcijsko. Zato danes vse v Sčlovenijifunkcionira, kot je funkcioniralo pred letom 1990 v tistem osnovnem titoizmu. Seveda je ta vlada bila sestavljena iz vrinjencev s strani titoizma v slovensko pomlad (Peterle, Janša, Rupel, Bavčar, Oman, Bučar) kot drugokategorniki bivšega titoizma in pa seveda prvokategorniki. Peterle in kompanija je bila vesela, da so jim njihovi gospodarji v bivšem sistemu dovolili, da bodo lahko opravljali nekaj državniških funkcij, seveda po njihovi komanti. Vse ostale vlade so bile le podaljšana toka te prve vlade pod komando Kučanovih Titoistov. Kdor je prebral prispevek v Reporterju, ki je časopis v katerem Janšev biograf Kršinar, intervjuva Kučana in ta javno pove, koga si želi na političnem vrhu v bodoče, to pa je Čeferin. Torej tako kot leta 1990, ko je vrinil te ljudi med dejanske pomladnike, on še danes vodi vsestransko kadrovsko politiko v Sloveniji. Zato Slovenija nima bodočnosti za napredek in spremembe, da bi funkcionirala kot zahodna demokratično, pravno urejena država. Zato se tudi lahko prodajajo oporečni izdelki, kot v bivčem sistemu, ko je tega bilo ogromno, vendar niheč ni smel o tem poročati, odkrivati, niti tako sramežljivo kot se to dogaja zadnje čase.

      3 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.06.2024 ob 18:05 Peter P. gost

        In ti, stara pokvarjena spreobrnjena komunjara, boš pljuval po veličinah kot sta Bučar in Oman??? Da te ni sram nesnaga retardirana!!! No, vsaj to si priznal, da si bil kukavičje jajce med pravimi pomladniki. Seveda tvoj bolni um ne pogrunta, da se gabiš veliki večini normalno razmišljajočih ljudi.

        15 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.06.2024 ob 18:23 Karel K. gost

        Točno tebi sem odgovoril, saj je vsebina vedno ista pa naj je lali, Peter, 123, Lendavski v različnih izvedbah. To si ti retardiranec kateri nima svojega mnjenja ampak ima nalogo, da piše po nareku svojih gospodarjev rusofilov v korist titoistične Juge. Saj vemo vsi, da si še vedno vgozdu, še po 33. letih nisi dojel, da Titzove Juge v isti obliki ni več. Ne spoznaš pa, da te gospodarji zavajajo, da se v 33 letih samostojne Slovenije duh titove Jugoslavije nadaljuje v tej državi, torej ni se nič spremenilo. Oh kakšne veličine so Kučan, Bučar, Oman, titoistični agentje oportunisti, škodljivci slovenije, ki so leta 1990 preprečili, da bi se zlomil Titoizem in bi Slovenijo naredili za proevropsko, zahodnocivilizacijsko državo. To so krivci, da je danes, tako kot pred 1990 politična srenja kot cerkev ločena od države, živijo v svojem svetu na temelju pravil, ki si jih sami prirejeno pišejo. Ti se gabič materi naravi, ne samo ljudem. Kot izgleda si se rodil z napako. Ti so kukavičje jajce rusofilsko titoistično med večinsko normalno razmišljajočimi državljani, kateri propagira hinavšpčino laži, zavržno zgfodovino slovenskega naroda.

        4 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.06.2024 ob 22:14 Džauže Titoist Čebinar gost

        Nesnaga, niti ene zgoraj napisane trditve (Peter P.) nisi zanikal! Toliko o tvoji verodostojnosti in teži tvojih ponavljajočih se abotnosti (poglej v SSKJ). Scalina smrdeča 🤮🤮🤮

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.06.2024 ob 17:03 Lendavski nadvojvoda gost

        Pod Janshem ni bilo odpoklicev......šhip proizvodi so bili nedotakljivi,rodbina(DNK)......

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.06.2024 ob 19:40 123 gost

      Pišem samo pod eno številko, Karel ti pa dejansko odgovarjaš sam sebi, največji bedak na tem portalu

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.06.2024 ob 20:25 123 gost

      Karel govora je o čokoladi ti pa mešaš politiko,,največja svinja na tem portalu

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.06.2024 ob 20:45 Karel K. gost

      Jaz odgovarjam onemu 16.55, kateri se je potem odzval Peter P. in nazadnje dvakrat 123. Ta ob 16.55 piše le o politiki zato sem mu tudi politično odgovoril, seveda pa sem pojasnil zakaj ne deluje slovenska inšpekcija, da bi vse to prej odkrila. Kako to, da ti temu ne napišeš, da je tema čokolada ne pa politika, kot si meni. Seveda sam sebi ne boš podtikal svinje, bedake, čeprav žalim, svinje in bedake. Da s tem etiketiraš mene, dokazuješ, da ne komentiraš niti sedaj niti kdaj prej temo ampak samo se obešaš na mene. Dobro, za denar si pripravljen narediti vse, morda bi tudi ubijal drugačemisleče.

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.06.2024 ob 22:24 Svoboda gost

      Propali hrepeneči jugo komunajzari, mislim, da vas Karel.K jebe v živ mozak, marsikaj ima prav, marsikaj pa tudi ne, vendar spomnimo se; Jugoslavije ni več, zdaj gre za Slovenijo.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.06.2024 ob 22:53 Džaože Titoist Čebinar gost

        Se strinjam. Ampak največju komunajzar je Kozic, ki je vedno na napačni strani in jebe sam sebe. Jbg, se pač obrača po vetru, vendar vedno napačno. Najprej vstopi v ZK, ki neslavno propade. Potem v SDS, iz katere ga Janša brcne v rit (pomisli, kakšen gnoj moraš biti, da te Janša vrže iz partije). Ostali hitro spoznajo s kakšnim oportunistom imajo opravka, zato ga več nikjer ne spustijo zraven. Sedaj se smili sam sebi (prijateljev nima, zato visi cele dneve na netu) in zliva gnojnico po vsem, kar mu ni povšeči. Živi v svojem imaginarnem svetu, dopisuje si sam s sabo, hvali svoje komentarje, ipd. Bolan človek pač😩.

        9 2 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.06.2024 ob 3:48 Karel K. gost

      Če je namen teh pospešenih aktivnostislovenske inšpekcijske službe, zares začeti delati in odkrivati nepravilnsti je to pohvalno, vendar v Sloveniji se mora človek zavedati, da se dogajajo komploti. Če hoče ena trgovina uničiti drugo ali podjetje ali, če se hoče koga uspešnega uničiti, potem se začnejo proti njemu ustvarjati ponarejeni kriminalizirajoči postopki. Katera trgovina ali podjetje sta politično na pravi strani lahko proizvajajo, prodajajo vse kar se premika, leze, je slabe kvalitete. Enako je z človeškim potencialom, z državljani. Če posameznik ali družina, skupuna ni politično pravoverna potem ga inšpekcije, pravosodje, sosedje, rodbina začne negativno prikazovati in grditi, diskvalificirati do kriminalizirati. Zato je kar velik košček dvoma nad to pospešeno aktivnostjo inšpekcijskih služb na področju proizvodnje hrane in prodaje te neprimerne hrane. Saj ni problem samo hrana, da je oporečna, enako oporečen je tudi tekstil, saj se tudi tam uporabljajo nedovoljene in strupene surovine, detergenti in druga čistila, ki se uporabvljajo v proizvodnji. Tudi ekološka hrana je lahko vprašljiva, saj lahko pridelovalec uporablja pesticide, umetna gnojila.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.06.2024 ob 16:30 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.06.2024 ob 18:59 Lendavski nadvojvoda gost

      Károly je tak pameten ka ga zanáša prouti cinturi,plenice so prvi znak....

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.06.2024 ob 22:45 Kobra gost

      Dečki še niste skužili ka je politika kurva pa če so levi,sredinski ali desni,ka vam ni jasno? Za vladanje gre samo ka so gor na vrhu,sicer pa tema je čokolada z nekim lesom poleg kar mi tudi ni jasno kako to Kumu Graya da naredi

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      29.06.2024 ob 23:32 Kobra gost

      Grata se opravičujem mam predebele prste pa drugo tipnem nej ka bi mogo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.