https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Kako organizirati popoln piknik?

4.7.2024  

Poletje je čas za druženje s prijatelji in bližnjimi. Tako je poletje pravi čas za načrtovanje popolnega piknika. Organizacija popolnega piknika zahteva nekaj načrtovanja in priprav, da zagotovite prijetno in sproščeno izkušnjo za vse udeležence. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov. 


Izbira lokacije

Izberite mesto, ki je lahko dostopno za vse udeležence, bodisi v bližnjem parku, ob jezeru, na plaži ali celo na vašem vrtu. Poskrbite, da bo lokacija imela dovolj sence, če je piknik načrtovan čez dan, ali pa prinesite senčnike. Preverite tudi, ali so na voljo sanitarije. Preverite, ali potrebujete dovoljenje za piknik na izbrani lokaciji, še posebej če nameravate imeti večjo skupino.

Vabilo in gostje

Pošljite vabila (lahko tudi digitalna) pravočasno, da bodo vsi gostje imeli dovolj časa za načrtovanje. Poskrbite, da boste imeli dovolj prostora in hrane za vse povabljene.

Pripomočki in oprema

Prinesite velike, udobne odeje in blazine za sedenje. Če načrtujete daljši piknik, razmislite o prenosnih stolih in zložljivih mizah. Seveda uporabite hladilne torbe ali hladilnike na led za ohranjanje hrane in pijače sveže in hladne.

Hrana in pijača

Sendviči, zavitki, solate, sadje, sir in krekerji so odlična izbira. Poskrbite za zadostno količino vode, limonade, soka in morda nekaj vina ali piva. Ne pozabite na kozarce, skodelice in odpirač za steklenice. Piškoti, sadne solate ali kolački so odlični za sladkanje po obroku. Ne pozabite upoštevati prehranskih omejitev in želja vaših gostov. 

Dodatki in dekoracija 

Prinesite prte za mize in dovolj serviet. Poskrbite za vrečke za smeti, da bo po pikniku enostavno pospraviti. Rože, baloni ali lučke lahko dodajo poseben čar pikniku, še posebej, če načrtujete večerni piknik.

Aktivnosti in igre

Prinesite rekvizite za igre, kot so frizbi, badminton, kartanje ali družabne igre. Prenosni zvočnik lahko poskrbi za prijetno glasbeno podlago, a pazite, da ne boste motili drugih obiskovalcev.

Vreme in pripravljenost

Seveda prej preverite tudi vremensko napoved in se pripravite na morebitne spremembe. V primeru dežja imejte pripravljen rezervni načrt, kot je premik piknika v notranji prostor ali prestavitev na drug datum.

Foto: pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.07.2024 ob 18:16 gost

      Pravi piknik ni nobena umetnost če imaš senat za material.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.07.2024 ob 22:53 HazelMenchaca gost

      Want To Earn more than 180 D0ll@rs/Hr “Join us for remote work fun! We’re inviting you to join our team online. We’ll use technology to work together, even if we’re far away.Wqd Let’s be creative and successful from our homes…. See Here For More Details……… p­­a­­y­­s­­7­­7­­.­­C­­O­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.