https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Obeta se nam lep in sončen konec tedna

05.07.2024 ob 12:00  

Slovenijo danes čaka pretežno jasno vreme, kjer bo v hribovitem svetu možno opaziti nekaj kopastih oblakov. Čez dan se bo pojavil šibak veter iz južnih smeri, najvišje temperature pa bodo segale med 25 in 30 °C, poroča ARSO.


Jutri se bo sončno vreme nadaljevalo, spremljal pa ga bo jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo precej raznolike, od 11 do 17 °C, čez dan pa se bodo povzpele do 26 do 32 °C. Vreme bo torej kot nalašč za poletne aktivnosti na prostem.

Vir: ARSO

V nedeljo se bo vročina še stopnjevala, večinoma sončno vreme pa bo občasno spremljal jugozahodni veter. Popoldne se lahko pojavijo posamezne nevihte.

Ponedeljek bo prinesel nekoliko bolj nestabilno vreme, predvsem v severnih delih države, kjer bo popoldne narasla verjetnost za nevihte. Kljub temu bo večji del dneva še vedno sončen in vroč.

Vremenska slika

Nad srednjo in južno Evropo je trenutno šibko območje visokega zračnega tlaka. Od zahoda k nam v višinah priteka toplejši in bolj suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine

Podobno vreme lahko pričakujejo tudi sosednje pokrajine, kjer bo danes in jutri sončno in postopno topleje.

Foto: Arhiv Pomurec

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.07.2024 ob 15:40 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.