https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura predstavila dve okrepitvi

6.7.2024  

Gal Kurež in Vasileios Zogkos okrepila NŠ Mura.

Gal Kurež je v lanski sezoni uspešno zastopal barve Rogaške, za katero je igral v spomladanskem delu sezone. Gal, ki je z Rogaško osvojil tudi naslov pokalnih prvakov, je za Slatinčane odigral dvajset tekem v vseh tekmovanjih in pri tem prispeval dva zadetka in pet asistenc ter bil ob tem eden najbolj standardnih članov moštva.

Pri 23 letih je Gal, ki ga odlikuje hitrost in se najbolje znajde na desnem krilu, že znani obraz slovenskih nogometnih zelenic, saj je v preteklosti branil tudi barve Olimpije in Brava, obenem pa je bil tudi član mlajših selekcij reprezentance Slovenije. Pogodbo s čarno-bejlimi je podpisal do 30.6.2025.

Gal Kurež, NŠ Mura: »Od nekdaj sem užival, ko smo igrali v Fazaneriji. Vem, v kakšno mesto prihajam in vem, da ima Mura spoštovanja vredne navijače. Pričakovanja v Murski Soboti so povezana z bojem za čim višja mesta, saj si klub kot je Mura to zasluži. Verjamem, da se bom v Muri še naprej razvijal kot nogometaš, nivo igre želim dvigniti na raven, da morda potrkam tudi na vrata reprezentance.«

V Fazanerijo pa se seli tudi 24-letni grški branilec Vasileios Zogkos. Visokorasli branilec je kariero začel v Grčiji, kjer je bil član klubov Atromitos, Aris, Ifestos in Pas Giannina. Leto dni je preživel na posoji v italijanski Alessandrii, kasneje pa ga je pot vodila v Združene države Amerike, kjer je bil član Michigan Stars FC in z njimi osvojil naslov prvakov. Od tam se je podal v Albanijo, kjer je branil barve FK Bylis in FK Kukësi, kjer je bil standardni član prve enajsterice.

Vasileios je z Muraši že treniral na pripravah v ZDA, kjer je s svojim delom prepričal trenerja Antona Žlogarja, ki je v njem prepoznal kvalitete, ki jih Mura potrebuje. Čeprav gre za osrednjega branilca, pa se Vasilios dobro znajde tudi pred nasprotnikovimi vrati, saj je doslej v članski karieri vpisal že štirinajst zadetkov. Pogodbo z Muro je podpisal do 30.6.2026.

Vasileios Zogkos, NŠ Mura: »Vesel sem, da sem tukaj. Ponosen sem, da bom predstavljal tako Muro kot klub, tako Mursko Soboto kot mesto. Vem, koliko ljudem tukaj pomeni Mura. Moram povedati, da so me ob prihodu lepo sprejeli, mesto je super, čuti se nogometni utrip. Verjamem, da bom ekipi pomagal priti do zastavljenih ciljev«.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.07.2024 ob 18:30 AJAJAJAJAJ gost

      Z temi okrepitvami glavni kandidat, ZA OSMO MESTO.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.07.2024 ob 9:30 gledalec gost

        Te pa ti idi bejžat. Kelko maš rekord? Od kavča do mamine spalnice 40 sekund pri 40. lejtaj?

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.07.2024 ob 18:51 Markojca gost

      Seronje!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.07.2024 ob 20:15 Mitsotakis gost

      Ženski del ekipe sobočke Mure pa je odišo na priprave na Lesbos.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.07.2024 ob 13:41 PREKMUREC gost

      GDAJ BO TEKMA Z TSC-----BAČKO PALENKO

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.07.2024 ob 20:49 gost gost

      BAČKA JE MRDNOLA LEJPO MURO ŽALOST

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.07.2024 ob 12:23 AJAJAJAJAJ gost

      Zakaj nič ne pišete o uspehu proti Bački topoli. Izgubili ste samo 4:0, kar je uspeh za ČARNO BEJLE.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.07.2024 ob 13:16 Vaše ime... gost

      V prvon koli Nafta napuni Muri gol kak ded babo da po dvej letaj prijde z samotnoga otoka domov.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.