https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Severu države grozijo neurja s točo

11.07.2024 ob 10:20  

Danes bo sončno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne in proti večeru bo nastalo nekaj krajevnih ploh in neviht. Najvišje dnevne temperature bodo od 30 do 36 °C, poroča ARSO.


Nevihte se lahko pojavijo tudi drugod po državi, zlasti na jugu in jugovzhodu. Modeli napovedujejo intenzivnejše dogajanje v popoldanskih in večernih urah na območju avstrijske Koroške in Štajerske. Obstaja možnost, da se pas neviht premakne na slovensko stran in potuje proti jugovzhodu, kar bi lahko prizadelo Savinjsko in Štajersko, opozarjajo na portalu Neurje.si.

Zvečer in ponoči bodo predvsem v severni in severovzhodni Sloveniji še nastajale plohe in nevihte, možni bodo močnejši nalivi. Krajevne padavine bodo proti jutru postopno ponehale.

Foto: Arhiv Pomurec

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.