https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Katere so barve tega poletja?

27.7.2024  

V času poletja narava zažari v svoji bogati barvni paleti, in tudi moda nič manj ne zaostaja. Vsako leto nam prinaša nove barvne trende, ki narekujejo, kakšne odtenke bomo nosili, da bomo v koraku z najnovejšimi smernicami. Za vas smo preverili, katere barve prevladujejo to poletje.

1. Sončno rumena

Rumena barva je že vrsto let simbol poletja. Letos pa je sončno rumena prevzela modni svet zaradi svoje energije in optimizma, ki ju prinaša. Ta barva poživlja vsakodnevno garderobo in nas spominja na tople sončne žarke ter brezskrbne dni na plaži. Rumena je odličen izbor tako za vsakodnevna oblačila kot za posebne priložnosti, saj izžareva veselje in samozavest.

2. Mentol zelena

Mentol zelena je barva, ki nas osveži in nas popelje v svet sprostitve. Ta odtenek zelene je kot nalašč za vroče poletne dni, saj daje občutek hladu in svežine. Modni oblikovalci so to barvo vpeljali v številne poletne kolekcije, od lahkotnih oblek do dodatkov, ki popestrijo izgled, prav tako pa se odlično poda k nevtralnim odtenkom, kot sta bela in bež, ter tako omogoča številne kombinacije.

3. Nebeško modra

Modra barva, še posebej svetlejši odtenki, kot je nebeško modra, je vedno priljubljena izbira za poletje. Povezujemo jo z nebom in mirnim morjem, kar nas navdaja z občutkom svobode in sproščenosti. Nebeško modra je odlična izbira za poletne dni, saj deluje pomirjujoče in elegantno. Kombinirate jo lahko z različnimi vzorci in barvami, kar jo naredi zelo vsestransko.

4. Pastelna lila

Pastelni odtenki so že nekaj sezon v modi, a letos je še posebej izstopala lila barva. Ta nežna in romantična barva je popolna za poletje, saj prinaša lahkotnost in sanjavost, hkrati pa je odličen izbor za oblačila in dodatke, saj deluje elegantno.

5. Korala

Korala je živo rdeča barva z oranžnimi podtoni, ki že nekaj sezon kraljuje v poletnih kolekcijah. Letos je ponovno osvojila modni svet s svojo energijo in živahnostjo. Ta barva nas spominja na koralne grebene in tropske kraje, kar vnaša eksotičnost in dramo v vsak izgled. Korala je odlična izbira za tiste, ki želijo izstopati in pritegniti pozornost.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.07.2024 ob 12:31 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here http://vipdeit.top/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.