https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ti prenosni polnilniki lahko povzročijo požar

 

Podjetje Ikea je iz prodaje odpoklicalo nekatere Varmfront prenosne polnilnike, ki zaradi napake pri izdelavi predstavljajo tveganje za požarno varnost.


Podjetje Ikea poziva vse kupce, ki imajo Varmfront prenosni polnilnik 10 400 mAh (številka modela E2038) z datumskim žigom (LLTT) 2313, 2316, 2318 ali 2319 ali Varmfront prenosni polnilnik 5 200 mAh (številka modela E2037) z datumskim žigom (LLTT) 2318, 2319 ali 2322, da ga nemudoma prenehajo uporabljati in se obrnejo na podjetje Ikea za nadomestni izdelek ali vračilo celotne kupnine.

 

Vir: Ikea.com

Odpoklic se nanaša le na polnilnike s prej omenjenimi datumskimi žigi, za polnilnike z drugimi datumskimi žigi odpoklic ne velja, so še sporočili iz omenjenega podjetja.

Odpoklicane izdelke lahko kupci vrnejo v katero koli trgovino Ikea, kjer lahko zahtevajo nadomestni izdelek ali vračilo celotne kupnine, tudi brez računa. Več informacij je na voljo na spletni strani podjetja Ikea ali na telefonski številki 01/810 77 81.

Vir: STA

Foto: Freepik

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.