https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Popoldne in zvečer možne močnejše nevihte

02.08.2024 ob 10:10  

Današnja jutranja oblačnost z rahlimi padavinami na skrajnem severovzhodu države je bila le prehodne narave. Agencija Republike Slovenija za okolje sporoča, da bodo danes popoldne in zvečer ponekod v notranjosti Slovenije nastale močnejše nevihte. 


Danes bo sprva dokaj sončno, popoldne in zvečer bo spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami. Najvišje dnevne temperature bodo od 27 do 32 °C. Ponoči bodo padavine postopno ponehale, začelo se bo jasniti. Po kotlinah bo zjutraj možna kratkotrajna megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 15 do 20, na severozahodu okoli 13 °C.

 Vir: ARSO

Jutri dopoldne se bo zopet pooblačilo, od severa se bodo začele širiti posamezne plohe in nevihte. Zvečer bodo padavine ponehale, začelo se bo jasniti. Na Primorskem bo prehodno zapihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 29, na Primorskem okoli 32 °C.

Opozorila

Danes popoldne in zvečer bodo ponekod v notranjosti Slovenije nastale močnejše nevihte.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.08.2024 ob 17:05 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here http://vipdeit.top/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.