https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Dve policijski psički še vedno čakata na nove lastnike

23.08.2024 ob 16:00  

Dve policijski psički, Athena in Selva, še vedno iščeta nov, topel dom in prijazne lastnike. Če se prepoznate v tem opisu, lahko svojo ponudbo za posvojitev oddate do 16. septembra 2024.


Athena je nemški ovčar, poležena 12. januarja 2014, z izklicno ceno 100 evrov. Selva pa je belgijski ovčar, poležena 14. junija 2023, z izklicno ceno 600 evrov. Interesenti lahko psički osebno spoznajo po predhodnem dogovoru. Athena je na voljo za ogled v Enoti vodnikov službenih psov v Novi Gorici, medtem ko se Selva nahaja v Oddelku za šolanje službenih psov v Ljubljani.

 

Rok za oddajo ponudb je ponedeljek, 16. september 2024, do 15. ure, ko se bodo na Ministrstvu za notranje zadeve v Ljubljani zbrale vse pravočasno prispele ponudbe. Ponovno javno odpiranje ponudb bo potekalo naslednji dan, 17. septembra 2024, ob 8.30 na sedežu ministrstva.

Za več informacij, obrazce in vprašalnike obiščite povezavo na spletni strani Ministrstva za notranje zadeve, kjer najdete vse potrebne podrobnosti glede postopka.

Foto: Policija.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.08.2024 ob 18:44 Štef gost

      Sigurno sta pametnejši od marsikaterega policista, to mislim bivše športnike ki imajo opravljen šnelkurs

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.