https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Maja Keuc navdušila občinstvo v Lendavi

Gledališka in koncertna dvorana, 31.08.2024 ob 10:00  

Na letnem odru Gledališke in koncertne dvorane v Lendavi, je v petek, 30. avgusta, nastopila Maja Keuc. 

Na letnem odru Gledališke in koncertne dvorane Lendava, je v petek zvečer nastopila in navdušila občinstvo, Maja Keuc. Po izjemnem uspehu Slovenije na Evroviziji se je Maja odločila, da bo svojo naslednjo glasbeno zgodbo stkala prav v rodni Sloveniji. Sproščeno in ustvarjalno okolje domačega terena jo je spodbudilo, da se preizkusi v ustvarjanju glasbe v slovenščini. Po letih življenja v tujini je ponovno začutila klic domačih korenin.

Z njo sta nastopila tudi Tilen Zakrajšek na bobnih, tolkalah in klaviaturah ter Martin Vogrin s kitaro in klaviaturami. 

Tilen Zakrajšek svežino v glasbeni svet podaja s svojim raznolikim inštrumentarijem, vključno s hibridnimi bobni. Martin Vogrin pa je skladatelj, glasbeni producent in multiinštrumentalist, ki že nekaj let ustvarja avtorsko glasbo, med drugimi tudi za gledališke predstave v priznanih gledališčih. S svojim delom je prejel že nekaj prestižnih nagrad. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Timi Farkaš

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.08.2024 ob 11:18 gost

      Pohvalno, da je tak v Lendavi bilo polno na slovenski glasbi. Večkrat bi morali pripeljat kakega slovenskega izvajalca, ne pa samo to Hrvati jo vlačijo. Tudi danes, ko bo Lendavska trgatev, gremo Lendavcani množično ven iz Lendave na druge festivale. Naj to Hrvatsko grupo Vigor poslušajo cigani pa medzimurci na Lendavski trgatvi.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.08.2024 ob 13:04 Ninđa gost

      In vsi sedijo o moj bog🫣

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.08.2024 ob 16:08 stihcovamenestrantica gost

      kdje bio general madjar i pinguin tornar na racunsken mejla zaslisaje

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.