https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V kotičku na koncu vasi Radmožanci jesensko vzdušje

Radmožanci, 01.09.2024 ob 6:05  

Čeprav se temperature s tem še ne strinjajo, se bliža jesen. Meteorološka jesen obsega september, oktober in november, astronomska pa se začne okoli 23. septembra. Čas listja, pečenih kostanjev in nekoliko krajših dni je mnogim pri srcu prav zaradi prijetnih temperatur. Na koncu vasi Radmožanci so vaščanke že uredile jesensko dekoracijo. 

Morda res še nimamo občutka, da je pred vrati jesen, a nas narava že nekoliko opominja na to. Listje počasi odpada, dnevi pa so že nekoliko krajši. Občina Lendava se je pohvalila z jesensko dekoracijo na koncu vasi Radmožanci in se zahvalila vaščankam, ki so uredile jesenski kotiček. 

Na spletnem omrežju so se javno zahvalili Mari Sabo, Rozaliji Frančič, Ireni Petkovič, Matildi Čeke in Juliji Imre iz Radmožanec, ki so poskrbele za okrasitev z domačimi pridelki in še čim. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Občina Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2024 ob 8:46 Pištek gost

      Šerif se plazi zvestim volilcem v rit, poceni Janezek. V mostju pa niti gasilskega doma ne zaslužijo, pač niso ga volili.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.09.2024 ob 8:48 Šerif gost

      Olcso jančsi

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.09.2024 ob 8:58 gost

      Pohvalno, same starejše gospe, kje so pa mlajši, vroče je? To so klene kmečke gospe, vajene vsega, čestitke, zelo lepo!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.