https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Muraši z novim strategom: Oskar Drobne prevzema vajeti čarno-bejlih

7.9.2024  

Iz Nogometne šole Mura so uradno potrdili, da bo mesto glavnega trenerja prevzel Oskar Drobne, nekdanji slovenski reprezentant in izkušen strateg, ki je v preteklosti uspešno vodil več slovenskih klubov.


Drobne, ki je v igralski karieri nastopal za številne klube, tako doma kot v tujini, vključno z Mariborom, Gorico, Celjem in nemškim St. Paulijem, bo svoje trenerske izkušnje zdaj delil s čarno-bejlimi. Pogodbo z Muro je podpisal do 30. junija 2026.

Po zaključku igralske kariere se je Drobne podal v trenerske vode, kjer se je izkazal kot izjemno delaven in profesionalen strokovnjak. V prejšnji sezoni je z Rogaško spisal uspešno zgodbo, ko je klub popeljal do pokalne lovorike in bil ena najboljših ekip spomladanskega dela prvenstva. Njegov prihod v Mursko Soboto prinaša optimizem med navijače, ki si želijo novih uspehov.

 

Poleg imenovanja novega trenerja je klub sporočil tudi kadrovske spremembe v vodstvu. Delo športnega direktorja bo prevzel George Juncaj, njegov pomočnik pa ostaja Žiga Kous.

Generalni direktor NŠ Mura, Agron Šalja, je ob tem poudaril: »Vesel sem, da smo hitro našli rešitev za pomembno mesto v klubski strukturi. Oskarja poznamo kot profesionalca in verjamemo, da bomo skupaj ustvarili uspešno zgodbo.«

Drobne je ob prevzemu vloge trenerja izrazil zadovoljstvo nad novo priložnostjo: »Veselim se prihoda v Fazanerijo. Z ekipo bomo delali maksimalno in se trudili doseči čim boljše rezultate.«

Foto in vir: NŠ Mura

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.09.2024 ob 14:44 gost

      Gorički fant to kar si v ekspresnem času "uspel" narediti iz Mure bo še veliko let preteklo da se spet sestavi klub od tega tvojega padca za denarjem.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.09.2024 ob 14:51 Gost2 gost

      Bog vam naj pomaga,sama gamad se van namešča v klub.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.09.2024 ob 14:52 Čunta gost

      Trener brez hrbtenice,ampak nekdo mora biti,srečno naprej,z kapetanom Juncerjem

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.09.2024 ob 15:24 gost

      Ojojojojoj…😢

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.09.2024 ob 15:38 Gost gost

      Drobne ima vsaj eno skrb manj, ker bo moral izbrati samo 10 igralcev, ker Juncaj mora igrati. Pa še deset verjetno ne, ker jih bosta nekaj dopisala vseznalec Šalja, ki je kot trener povsod propadel in Juncaj. Kuzmič zamisli se malo kaj si naredil iz prekmurske svetinje, glavno da si ti pobasal svoj denar.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.09.2024 ob 15:38 gost

      Samo tej je ešče faliu..groza , zdaj ste kompletni nk Titanik.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.09.2024 ob 15:50 gost

      Če ste že vse zakockali si naj še stadion zgradijo in tam spilajo mi občani smo tej stadion financirali ka se zdaj tej sipkoji tu izživljajo na njen in nad našimi igralci

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.09.2024 ob 16:13 gost gost

      STADION JE OD OBČANOV PLAČA ŠTO NAJEMNINO ŠTO ZNA SAMO KASIRAJO PA ADIJO

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.09.2024 ob 16:31 ⚽️⚽️⚽️ gost

      Pa kaj jočete? Itak so shiptari lastniki že več kot pol Sobote…🤮

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.09.2024 ob 16:34 GORIČKOioo gost

      Hvala Kuzmič. To kar si ti naredil ni uspelo še nobenemu. Imeli smo vse, na konce te pa Šiptar kupi brez denarja..... Rezultat je znan že vnaprej....PROPAD KLUBA. Pokazal si svoj pravi obraz kdo in kaj si. Hvala Goričanec, kateri tako spoštuje Muro In Prekmurce. Rezultati so vidni.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      07.09.2024 ob 16:57 gost

      To je isto kda so živila kupile potrošnik te pa razpad sistema z nesposobnimi vodji lanscak Matko pa of vanecki cirkusant

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.