https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Gasilci Mostje-Banuta praznovali 70. obletnico društva

Mostje, 12.09.2024 ob 16:00  

V soboto, 7. septembra 2024, smo na igrišču NK Mostje slovesno obeležili 70. obletnico Prostovoljnega gasilskega društva Mostje-Banuta. Dogodek je pritegnil številne krajane in goste, ki so se zbrali, da počastijo dolgoletno tradicijo gasilstva v tej skupnosti.

Slavnostni govornik je bil župan Občine Lendava, Janez Magyar, ki je čestital ob častitljivi obletnici in izpostavil pomembno vlogo gasilcev pri zagotavljanju varnosti v občini. Poudaril je tudi prizadevanja Občine Lendava za izboljšanje pogojev dela prostovoljnih gasilskih društev. Župan je obtem izrazil ŠE hvaležnost gasilkam in gasilcem za njihovo predanost in delo, ki je ključno za varnost občanov.

Po uradnem delu, kjer so predstavili dosežke društva skozi desetletja in slovesno predali nov prapor, se je praznovanje nadaljevalo ob glasbi. Prijetno vzdušje je trajalo pozno v noč, ob čemer so se udeleženci z veseljem družili in obeležili pomemben mejnik v zgodovini PGD Mostje-Banuta.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Timi Farkaš

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.09.2024 ob 17:40 gost

      Kje je to mostje. Pri Ptuju ali pri Lendavi. Itak pa vse eno ni pomembno ne eno in ne drugo.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.09.2024 ob 20:43 gost gost

      BUDALA ŠE SLOVENIJE NE POZNAŠ RAZMIŠ DVA OVINKA IZ SOBOTE LEJVI PA PA DESNI PA PRIDEŠ TJA NEVEDNEŠ PA ŠE SIGURNO PREKMUREC

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.