https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

17.09.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

VODJA GRADBIŠČA - M/Ž pri LEGARTIS, GRADBENO PODJETJE D.O.O., LENDAVA – LENDVA. Opis del in nalog: vodenje gradbišča (organiziranje in koordiniranje gradbenih del), vodenje gradbenega dnevnika in knjige obračunskih izmer, izdelava obračuna izvršenih del po gradbiščih, naročanje potrebnega gradbenega materiala na gradbišče ter vodenje materialne dokumentacije prispelega materiala na gradbišče, nadzor nad uporabo zaščitnih sredstev podrejenih, vsa ostala dela, ki jih v skladu s svojo dejansko strokovnostjo lahko po nalogu delodajalca za podjetje opravlja delavec. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Izobrazba: višješolska (prejšnja), višja strokovna. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 23. septembra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

VODJA PROJEKTOV V PROIZVODNEM PROCESU - M/Ž pri RADENSKA, družba za polnitev mineralnih voda in brezalkoholnih pijač, d.o.o., RADENCI. Opis del in nalog: vodenje, planiranje, organiziranje, usklajevanje in kontrola projekta postavitve nove polnilne linije ter drugih morebitnih projektov iz delokroga delavca/ke, nadzor in zaključek projektne dokumentacije, zbiranje ponudb in izbor izvajalcev v skladu s poslovno strategijo delodajalca, Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Izobrazba: visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd.; Tehnika, drugo. Potrebno je dobro znanje angleščine in hrvaščine. Poznavanje Sistema SAP predstavlja prednost. Pripravljenost na dinamično delo. Pripravljenost za opravljanje dela na zanimivem in razgibanem delovnem mestu. Pripravljenost na službene poti. Natančnost, zanesljivost, fleksibilnost. Kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 23. septembra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

ANALITIK PRODUKTNE KALKULACIJE IN UČINKOVITOSTI PROIZVODNJE - M/Ž pri REFLEX podjetje za zaključna in obrtna dela v gradbeništvu, inženiring in trgovina d.o.o., GORNJA RADGONA. opis del in nalog: Izračuni standardnih stroškov, spremljanje odstopanja od standardnih stroškov in identificiranje vzrokov za odstopanja. operativno sodelovanje s kontrolingom, financami in operativo pri pripravi in ažuriranju normiranih proizvodnih stroškov. Analiza kalkulacije stroškov proizvodnje izdelkov skupaj z operativo, kontrolingom in prodajo. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Poskusno delo: 6 mesecev. Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd. Alternativna izobrazba: visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd. Delovne izkušnje: 2 leti. Potrebno je tudi dobro razumevanje angleškega in nemškega jezika. Poznavanje podatkovnih baz SQL je prednost, odlične komunikacijske in sposobnosti medsebojnega sodelovanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 13. oktobra. 

UČITELJ BIOLOGIJE IN KEMIJE - M/Ž na OSNOVNA ŠOLA BELTINCI. Opis del in nalog: opravlja dela in naloge določene s predpisi, letnim delovnim načrtom, izvajanje neposrednega vzgojno - izobraževalnega dela. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev. Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.; Osnovne in splošne izobraževalne aktivnosti/izidi, podrobneje neopredeljeno. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 18. septembra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda in potrdilo o nekaznovanosti. Prav tako iščejo tudi UČITELJA MATEMATIKE.

SREDNJA MEDICINSKA SESTRA - PRIPRAVNIK - M/Ž pri ZAVOD SVETEGA CIRILA IN METODA ZA SOCIALNO VARSTVENO, ZDRAVSTVENO IN VZGOJNO IZOBRAŽEVALNO DEJAVNOST BELTINCI. Opis del in nalog: delo pripravnika(ce) - srednja medicinska sestra po programu pripravništva in v skladu z navodili mentorja. Trajanje zaposlitve: določen čas, 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 21. septembra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda. Kandidat naj priloži potrdilo o nekaznovanosti.

ČISTILKA II - M/Ž v ZDRAVSTVENI DOM LJUTOMER. opis del in nalog: pometanje, sesanje, pomivanje in loščenje tal, pohištva in drugih predmetov v zgradbi ter po potrebi urejanje okolice zgradb vključno z nasadi, čiščenje in razkuževanje tal, sten in delovnih površin amb., lab. pisarn, hodnikov in podobnih prostorov, načrtovanje in izvajanje generalnega čiščenja prostorov in zgradbe itd. Trajanje zaposlitve: določen čas, 3 mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 21. septembra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

FASADER - M/Ž pri Poslovne storitve d.o.o., MURSKA SOBOTA. Opis del in nalog: gradbeništvo – fasaderstvo. Trajanje zaposlitve: določen čas, 10 mesecev. kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali naj pokličejo za razgovor do 20. septembra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.09.2024 ob 7:53 gost

      Brezvezne moje področje ni zajeto. Sedenje uživanje pa dostojna plača.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.09.2024 ob 9:17 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Čistilka v zdravstvenon doumi more meti potrdilo o nekaznovanosti, v parlamenti pa sidijo obsojeni lopovi.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.09.2024 ob 9:41 ..... gost

      Statistiurad raznaša novice o vedno večjem upadu brezposelnih. Zanima me, koliko brezposelnih se je zaposlilo v 10 letih v Prekmurju, ko pa je še vedno brezposelnost enaka priblišno 20%-om. Razumem Osrednjo Slovenijo, Primorsko, Gorenjsko, Dolenjsko, kje so zaposleni tudi ljudje s 102 leti starosti, n razumem pa prekmurskih dlodajalcev, ki so sranje od sranja, zaposlujejo rodbino, prijatelje in tujce. Polovica od teh je na minimalcu, ali razvidno iz plačilnih tujcev še pod tem, rodbina pa uživa z malo višjimi plačami, čeprav nima za to nobene pravne podlage (izobrazba).

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.