https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Povezovanje v zdravem duhu na Razkrižju

Razkrižje, 05.10.2024 ob 12:00  

Občina Razkrižje, Osnovna šola Janeza Kuharja Razkrižje, Športno društvo Razkrižje in Društvo šola zdravja Pomurje so združili moči in uspešno izpeljali več aktivnosti, ki so potekale v sklopu skupnega sodelovanja ob Dnevu slovenskega športa.

Zjutraj je v Centru Zavirje Razkrižje potekala vadba, ki jo je organiziralo Društvo Šola zdravja. Vadbe so se udeležili učenci nižjih razredov Osnovne šole Razkrižje in ostali zainteresirani občani. Po vadbi so se učenci odpravili na pohod do Vincekovega muzeja v Banfiju, kjer so spoznali kulturno dediščino okolice.

Učenci višjih razredov so se medtem podali na pohod na Mađerkin breg, kjer so se jim pozneje pridružili še drugi občani. Na vrhu brega so skupaj opravili vadbo pod vodstvom vaditeljice iz Društva Šola zdravja Pomurje. V sklopu Evropskega tedna mobilnosti je Občina Razkrižje udeležencem omogočila brezplačen vstop na razgledni stolp, kjer so uživali v prečudovitem razgledu.

Zveče so člani Športnega društva Razkrižje v Centru Zavirje odigrali še tekmo odbojke na mivki, s katero so simbolično zaključili sezono. Vreme je bilo odlično, kar je omogočilo, da smo vse načrtovane aktivnosti izvedli po pričakovanjih.

Dogodek je bil uspešen, saj je združil različne generacije občanov in spodbudil gibanje ter povezovanje v naravi.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Občina Razkrižje

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.10.2024 ob 18:23 gost gost

      DOBRO VODENA OBČINA POTEM SE VSE UJEMA IN GRE V PRAVO SMER ČISTITKE

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.10.2024 ob 21:25 gost

        Dobro vodena?😂😂😂 Ker imate dosmrtnega župana, nimaš pojma, kaj pomeni dobro vodena občina. A ste že imeli koga drugega, namesto večnega nastopača? Ne! Torej ne moreš ocenjevati. To je enako, kot da bi tvoja žena za tebe rekla, da si najboljši jebač, drugih pa ni probala (kar pa močno dvomim)…🤪

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.