https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vodenje Policijske postaje Lendava prevzel Anton Kreslin

01.10.2024 ob 12:00  

Vodenje Policijske postaje Lendava je danes prevzel Anton Kreslin, ki je pred tem vodil Policijsko postajo za izravnalne ukrepe Murska Sobota. Kreslin se je v policiji zaposlil leta 1997, ko je začel opravljati dela in naloge policista – pripravnika na Policijski postaji Lendava, kjer je vse do leta 2022 opravljal različna dela od policista do pomočnika načelnika.


Anton Kreslin je od leta 2022 opravljal dela in naloge načelnika Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota. Omenjeno enoto bo po pooblastilu generalnega direktorja policije vodil policijski inšpektor specialist - pomočnik načelnika, Tomislav Zver.

Vodenje PP Lendava mu je ob prisotnosti mag. Igorja Kavaša, vodje Službe direktorja Policijske uprave Murska Sobota predal Srečko Kosi, mag. policijski inšpektor specialist - pomočnik načelnika, ki je do sedaj po pooblastilu generalnega direktorja policije vodil enoto.

Foto: Policijska uprava Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.10.2024 ob 13:12 smrkci gost

      Pazite ka vas cikani ne navoščijo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.