https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Šalovci pričenja z izgradnjo športnega centra

Šalovci, 15.10.2024 ob 10:00  

Občina Šalovci je objavila javno naročilo za izgradnjo Športnega centra Šalovci. Na podlagi javnega naročila je kot najugodnejši ponudnik za izvedbo del bilo izbrano podjetje Zidarstvo Maučec iz Gančan. Župan Občine Šalovci, Iztok Fartek in predstavnik podjetja Zidarstvo Maučec, sta podpisala gradbeno pogodbo za izvedbo del.

Vrednost del znaša dobrih 280.000 evrov, dela pa naj bi bila končana do konca letošnjega leta. Celotna vrednost projekta je ocenjena na dobrih 309.000 evrov. Občina Šalovci je bila uspešna na Javnem razpisu Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport za sofinanciranje investicij v športno infrastrukturo za leto 2024. Za projekt Športni center Šalovci bo občina prejela 100.000 evrov sofinancerskih sredstev, ostala sredstva bo zagotovila iz proračuna.

Občina bo v okviru projekta zgradila dodatne športne površine na območju obstoječega športnega centra, ki bodo namenjene vsem generacijam. Načrtuje se izgradnja igrišča za tenis, mali nogomet in petanko, zunanjih fitnes naprav ter otroškega igrišča. Zgrajen bo tudi manjši večnamenski objekt – nadstrešnica, uredilo pa se bo tudi parkirišče.

Foto: Facebook Občina Šalovci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.10.2024 ob 17:33 bagi gost

      Kakšen center, to ka de napravo Šlihti se vsi športni centri lejko skrijejo, še WCje do meli na dojpuščanje vode.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.10.2024 ob 21:40 Aja gost

      Šlihti je dosta napravo vse je dolga a ostane na bonečkem,lejko ga potegnejo,je pa ogromno napravo,sama čast tudi šalovcem,šlo ni samo v usrani ljubljani

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.