https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Olimpija se iz Lendave vrača z minimalno zmago

Športni park Lendava, 19.10.2024  

V 12. krogu Prve lige Telemach sta se v športnem parku v Lendavi merili ekipi Nafta 1903 in Olimpija Ljubljana. Boljši so bili gostje.


Nafta 1903 - Olimpija Ljubljana 0:1 (0:1)

(Blanco 8)

Začetna enajsterica Nafta 1903: Mauricio, Mariniv, Tojčić, Dumančić, Pirtovšek, Lesjak, Dragoner, Hrka, Božičković, Kalnoki-Kis, Klausz

Začetna enajsterica Olimpija Ljubljana: Vidovšek, Silva, Ratnik, Muhamedbegović, Sualehe, Agba, Doffo, Blanco, Boultam, Pedto Lucas, Raul

Foto: Blaž Weindorfer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.10.2024 ob 20:24 KUKULELLLE gost

      Božik pelji te hrvaško madžarske igralce v štalo ali v svinjak zmetat gnoj ne pa špilat nogomet. Starši vi ,ki pošiljate svoje otroke igrat nogomet k Nafti ste "utopisti" si mislite ,da bo vaš sin igral v prvi postavi .Dajte napišite ,koliko vaših sinov igra v Naftini postavi ? Koliko let ste hodili z njimi na treninge ,kaj imate sedaj od tega .Koga briga za domače mladeniče igralce ,ki so oziroma bodo pristali v kakšni medobčinski ligi . Vse je to samo BIZNIS na žalost v dobro tujim igralcem ne pa za domače igralce .Nekoč je bil nogomet zanimljiv ljudem ,ker so igrali nogomet ..moj sin ,sosedov sin prijatelj , sovaščan itd... Danes pa so pomembni tuji igralci .Zato pa ne ni mi žal , da Nafta zgubi tekmo .Vi pa ko to berete se odločite ,če imam prav ali ne to je vaša odločitev .

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.10.2024 ob 22:29 Gost2 gost

        Najprej je treba nagnat trenerja,ki kaže svoje neznanje,že iz 2.lige.Ob rezultatih ki jih ima,je svetovni fenomen,da je še trener.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.10.2024 ob 21:02 ..... gost

      pisec ob 20:24, imaš popolnoma 100% prav, včasih so špilali igralci iz regije, pa ni bilo nič slabše, torej ni potrebe za tujimi igralci.Če pa klub vodijo tujci, ga pa ni treba, vidi se, da ljudi to ne zanima.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.10.2024 ob 23:18 kres gost

      Bomo videli kako bo naslednjo tekmo igrala lalalala mura

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.