https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Najboljše maske in kostumi za noč čarovnic

27.10.2024  

Noč čarovnic se bliža, in z njo prihaja čas, ko se lahko preobrazimo v najrazličnejše like. Od klasičnih čarovnic in vampirjev do sodobnih filmskih junakov – možnosti so neskončne. Pripravite se na pravo noč čarovnic!


Priljubljeni kostumi za letošnjo sezono

1. Klasične strašljivke

Čarovnica: Čarovnica ostaja ena izmed najbolj priljubljenih mask. Preobrazite se v strašljivo čarovnico s črnim plaščem, ki ga dopolnite s klobukom in metlo. Dodatki, kot so umetne bradavice in temno ličenje, bodo dodali piko na i.

Vampir: Vampirji so klasika noči čarovnic. Rdeča in črna oblačila, bela srajca, umetni zobje in rdeča šminka za "krvave" ustnice bodo zagotovili strašljiv videz.

2. Filmi in televizijske serije

Wednesday Addams: Kostum iz popularne serije Wednesday na Netflixu postaja vedno bolj priljubljen. Potrebujete le črno obleko, bele rokave in dolge črne kite. Dodajte ličila, ki poudarjajo bledico.

Mario in Luigi: Igračka brata iz videoiger je klasičen kostum, ki je preprost za sestavo. Potrebujete samo modre delovne hlače, rdečo in zeleno majico ter klobuke. Ne pozabite na brke!

3. Znanstvena fantastika

Superjunaki: Kostumi superjunakov, kot so Spider-Man, Wonder Woman ali Iron Man, ostajajo vedno popularni. Nakup enodelnega kostuma ali kombinacija rdeče in modre barve bo dovolj, da se preobrazite v svojega najljubšega junaka.



Kostum iz serije Stranger Things: Preobleka v enega od likov iz priljubljene serije, kot so Eleven, Dustin ali Mike, je odlična izbira. Dovolj je, da se oblečete v 80. letih in dodate nekaj prepoznavnih dodatkov.

4. Priljubljene zgodbe

Harry Potter: Kostumi iz sveta čarovnikov so vedno hit. Preobrazite se v Harryja, Hermiono ali Rona z robcem in očali ter čarovniškim plaščem. Dodajte metlo in čarobno palico.
Mumija: Preprosta, a vedno učinkovita izbira. Potrebujete samo staro belo posteljnino ali trakove blaga, ki jih ovijete okoli sebe.

"Naredi sam" kostumi z malo truda in stroškov

1. Duh

Kaj potrebujete: Belo rjuho, črne barve ali trake.
Kako narediti: Preprosto prekrijte rjuho preko sebe in izrežite odprtine za oči. Dodatno lahko narišete črne "vranje" oči ali nasmeh za bolj strašljiv videz.

2. Zombi

Kaj potrebujete: Stara oblačila, rdeča in črna barva (za "krvave" madeže), puder za beljenje obraza.
Kako narediti: Oblačila raztrgajte in poškropite z barvami, da dobite videz "poškodovanega" zombija. Na obrazu uporabite puder za beljenje in dodajte temne obroče okoli oči.

3. Kostum duha iz filma "Scream"

Kaj potrebujete: Črno oblačilo in maska "Scream".
Kako narediti: Nosite črno dolgo obleko ali plašč ter dodajte masko. Preprost, a učinkovit kostum, ki vedno pritegne pozornost.

4. Kostum morske deklice

Kaj potrebujete: Sijajna tkanina ali krilo, staro majico, ki jo lahko izrežete.
Kako narediti: Izrežite staro majico in jo oblikujte v top, ki ga kombinirate s sijajnim krilom. Dodajte nekaj školjk ali morski okraski za dodatni učinek.

5. Nekdo iz 80. let

Kaj potrebujete: Barvite obleke, velike uhane in lase v stilu 80. let.
Kako narediti: Vzemite stare barvite kose oblačil, dodajte veliko nakit in oblikujte lase v tipični 80-ih letih. Preprost in zabaven kostum, ki ga lahko sestavite iz oblačil, ki jih imate doma.


Maskiranje ob noči čarovnic je lahko zabavna in ustvarjalna izkušnja, ne glede na to, ali se odločite za klasične strašljivke, priljubljene filmske like ali unikatne "Naredi sam" kostume. Naj bo vaša izbira odraz vašega sloga in osebnosti ter uživajte v tej posebni noči, polni skrivnosti in groze. Ne pozabite, da je najpomembnejše, da se zabavate in uživate v praznovanju noči čarovnic!

* Slike so simbolične, Foto: Unsplash, Freepik

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.10.2024 ob 20:48 Nada gost

      Glupost! To ni naša tradicija, ni naš praznik.Sploh noben praznik, ampak za tem Halloweenom se skriva samo zlo- čaščenje zla.!!!https://radio.ognjisce.si/sl/207/aktualno/28385/kako-se-upreti-vplivu-praznovanja-noci-carovnic.htm?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1rSeCK2ECD8_jfsWcCHMlZTZb-eTZlVlJ55GyHEC3-Aqb0wRfpaueZNSw_aem_USrnOVF_SVUB8xsiM5FioA&sfnsn=mo

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.10.2024 ob 22:01 lija gost

      dela prost dan je dan reformacije!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.