https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Tega suhega sadja nikar ne zaužijte

27.10.2024 ob 7:40  

Uprava Republike Slovenije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je prejela obvestilo od podjetja Mueller Drogerija d.o.o. o odpoklicu živila Alnatura Goji jagode (100 g) zaradi možne prisotnosti salmonele. 

Gre za previdnostni ukrep, ki je namenjen zaščiti zdravja potrošnikov. Izdelek se je v Sloveniji prodajal med 1. julijem in 27. decembrom 2023, rok trajanja pa se izteka med 4. julijem in 22. oktobrom 2024.

 Foto: UVHVVR 

Kateri izdelek je vključen v odpoklic?

Pod odpoklic so uvrščene goji jagode v pakiranju po 100 gramov, ki jih proizvaja podjetje Alnatura Produktions- und Handels GmbH iz Nemčije. Izdelek se ponaša z oznako EAN 4104420174009, kar omogoča preprosto prepoznavo izdelka.

Vsi potrošniki, ki so omenjeni izdelek kupili v navedenem obdobju, so pozvani, naj preverijo datum uporabe in izdelek v primeru ujemanja ne zaužijejo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.10.2024 ob 11:06 kilonja gost

      To dajte Gringosom, oni ko si spijejo dva špicerja ,požrejo vse .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.10.2024 ob 20:22 Slyavica gost

      Največ škode slovenskemu jeziku delajo mediji z vnaša jem hrvatizmov ( verjeli ali ne, mi pade na pamet , guźva, ilo kaj,, na vezi...) in z neznanjèm slovnice ( pri njemU, pri ameriškemu, o temu proti Razdrtem...,,) bi mogli , namesto morali. To poslušamo dnevno .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.