https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Mladi soboški rokoborci v Koprivnici trikrat na stopničkah

Koprivnica, 5.3.2012  

V sosednji Hrvaški je v Koprivnici potekal mednarodni turnir za dečke v rokoborbi. Tam je nastopilo tudi sedem tekmovalcev Rokoborskega društva Sobota in to uspešno. Denis Kočar je bil proglašen za najboljšega tekmovalca na turnirju, prvo mesto je osvojil še Luka Gumilar, na tretjo stopničko pa se je zavihtel Aljaž Zadravec.


Tradicionalni mednarodni turnir za dečke v Koprivnici je bil že deveti povrsti, tudi letos pa so se tam odlično odrezali mladi soboški rokoborci. Med 227 tekmovalci iz desetih državav je nastopilo tudi sedem članov Rokoborskega društva Sobota.

Prvi mesti sta dosegla Denis Kočar v konkurenci do 33 kilogramov in Luka Gumilar v konkurenci do 36 kilogramov, tretji pa je bil Aljaž Zadravec v konkurenci do 59 kilogramov. Kočar je proglašen tudi za najboljšega tekmovalca na turnirju.

Na turnirju so še nastopili do 36 kg Nejc Gomboc in Alen Klement, do 54kg Klemen Podgorelec in Timi Gumilar, mlade rokoborce pa je spremljal njihov trener Dejan Šernek.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.