https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Na Panonskem forumu Financ v Lendavi Polanič, Drvarič, Krapec, Žerjav …

Lendava  

Časnik Finance naslednjo sredo, 21. marca v Lendavi na Panonskem forumu odpira razpravo o razvoju in potencialih Pomurja ter podjetniških potencialih.


Panonski forum, ki ga Finance organizirajo po regijah v okviru svoje Akademije, se bo v Termah Lendava pričel ob 17. uri. Po pozdravnih govorih urednika Financ Petra Frankla, direktorja Term Lendava Igorja Magdiča ter predstavnika Zavarovalnice Triglav bo sledila okrogla miza z naslovom "Ali in kako se lahko Pomurje približa slovenskemu povprečju?". Odgovore na zastavljeno vprašanje omizja bodo iskali prvi mož Panvite Peter Polanič, Branko Drvarič (Kema Puconci) ter Danilo Krapec (RRA Mura). 

Foto: Finance

Sledila bo razprava o razvoju turizma v Pomurju, nato pa bodo predstavniki treh rastočih, uspešnih podjetij v Pomurju razpravljali na temo "Kako spoznati poslovno priložnost in jo spremeniti v uspešno podjetniško zgodbo?". Panonski forum se bo zaključil s pogovorom z ministrom za gospodarski razvoj in tehnologijo Radovanom Žerjavom.

Udeležba na forumu je brezplačna, prijavite se lahko TUKAJ.

    Komentarji

    1. gost
      15.03.2012 ob 13:01 primus gost

      Za razpravljalce v razmislek: Zakaj je radgonski župan, bivši poslanec zapravil veliko možnost za razvoj turizma, ko se ni dovolj zavzel za podjetnika, ki je želel v Gornji Radgoni odpreti pivoravno. Več o tem na: http://www.radgonainfo.com/forum/viewtopic.php?id=82 Mogoče tudi za uredništvo zanimiva tema.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.