https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Rok Bagoroš v Maleziji odprl sezono kaskaderskih predstav

21.3.2012  

Pomurski stunt voznik Rok Bagoroš je z nastopom v sončni Maleziji odprl sezono svojih kaskaderskih predstav, ki letos prinašajo nekaj novih trikov.


Rok Bagoroš je v zadnjih letih s pomočjo odličnih video vsebin in družabnih omrežij zgradil skupnost zvestih oboževalcev, publika v Maleziji pa je z navdušenjem pričakala njegov nastop, s katerim je odprl sezono svojih kaskaderskih predstav.

Rok Bagoroš se je v zimskem času naučil nekaj novih trikov

Rok Bagoroš je že letos s prvim publiko podžgal pred nosom, vrhunec delirija, v katerega jih je spravil, pa je bil trik, v katerem je z zadnjim ščitnikom na motociklu "wheelie bar" podrgnil po asfaltu, na katerega je prej polil bencin in pričaral pravi ognjeni ples z motociklom.

Pomurski stunt voznik, ki je ustvaril najboljši nastop do zdaj, na katerem je publiki predstavil nekaj novih trikov, ki se jih je naučil v zimskem času, je med publiko imel tudi častne goste, manjkal pa ni niti malezijski predsednik vlade Dr. Mahathir Mohamada.

Rok Bagoroš navdušen nad odzivi publike v Maleziji

"Vzdušje je bilo magično! Sicer sem si že prvi dan malce poškodoval stopalo, kar je bila predvsem posledica dejstva, da mi še ni uspelo do potankosti izpiliti vseh novih trikov, a navdušenje ljudi me je poneslo preko bolečine in neznosne vlage ter vročine. Sedaj me z vseh koncev Malezije sprašujejo kdaj pridem nazaj. Ko se ti to dogaja veš, da si svoje delo opravil odlično!" je povedal Bagoroš ob vrnitvi domov.

Z novim motociklom ga bomo lahko občudovali tudi v Celju

Pomurski stunt voznik, ki je znan in cenjen tako na domačih tleh kot drugod po svetu, bo v naslednjih dneh prvič sedel na svoj povsem nov ‘stunt’ motocikel in sicer KTM Duke 690, ki ga pospešeno pripravljajo v razvojnem oddelku v Mattighofnu. Temu pa sledijo še prvi nastopi po Evropi, v juniju pa ga čaka še daljša turneja po Južni Ameriki.

Slovenci bomo njegov nastop lahko občudovali na Moto Boom v Celju, kjer bo z največjim veseljem skuril par Savinih ‘radialk’.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.