https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Dve medalji atletinj Panvite na državnem prvenstvu v krosu

26.3.2012  

Člani Atletskega kluba Panvita so v soboto nastopili v soboto na državnem prvenstvu v krosu, ki je potekalo v Taboru v Savinski dolini. Najbolj sta se izkazali starejša mladinka Sonja Neger, ki je osvojila drugo mesto, mlajša mladina Urška Šantl pa je bila tretja.

Vsi rezultati:

Pionirji U-14

9.mesto NIKO CAR
17.mesto IZTOK HORVAT

Pionirke U-16

10.mesto SIMONA SEDONJA
17.mesto MATEJA HARI

Pionirji U-16

8. mesto ŽAN KAVAŠ

Trener Tiberij Lebar z dobitnici medalj


Mlajše mladinke (letnik 1995 in 1996)

3. mesto URŠKA ŠANTL

Starejše mladinke (letnik 1993 in 1994)

2. mesto SONJA NEGER

Starejši mladinci (letnik 1993 in 1994)

8. mesto NATHAN KOČAR

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.