https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

V Ljutomeru slovesno pričakali uspešne karateiste

Ljutomer, 4.4.2012  

Karate sekcija TVD Partizan Ljutomer je včeraj organizirala sprejem za dobitnike medalj v Kofukan World Cupu, ki je prejšnji teden potekalo na Portugalskem. Ljutomerski karateisti so dosegli odlične rezultate.

 

Na sprejemu, ki so ga pripravili kot presenečenje, jih je pozdravila množica zbranih, med njimi tudi ljutomerska županja Olga Karba, ki je karateistom podarila darilne bone. Posebno zahvalo sta prejela tudi Rihard Žibrat in Janko Korošec. 

Rezultati ljutomerskih karateistov: 

Tanja Vrbnjak: 1. mesto, borbe mladinke, + 59 kg
Aleš Pokrivač: 1. mesto, borbe dečki - 14 let, - 55 kg, in 3. mesto kate dečki - 14 let
Sara Novak: 3. mesto, borbe kadetinje, - 47 kg
Nina Hakl: 3. mesto, kate deklice - 14 let

FOTO: Prlekija-on.net

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2012 ob 20:55 hmm gost

      seveda vsi svetovni prvaki, v eni kategoriji 3 slovenci 5 avstrijcov pa tak dale... to so ti svetovna prvenstva vej je narod nej nori, keri se razmi na šport!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.04.2012 ob 20:57 hm gost

      zakoj ne napišete kelko borb so meli pa z ken?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.