https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pester kolesarsko-tekaški konec tedna v Tropovcih in Pečarovcih

26.4.2012  

Ta petek in soboto prireja Team Turbo Tropovci kar tri tekmovanja za slovenskipokal - kolesarski kronometer Sebeščan v Pečarovcih, kolesarsko dirko za Pokal Občine Tišina v Tropovcih in duatlon za Pokal Občine Tišina v Tropovcih, ki šteje za prvenstvo Republike Slovenije v sprint in super sprint duatlonu.

Na tekmovanjih bodo nastopili tudi mlajši in starejši člani Teama Turbo Tropovci - kolesarji, duatlonci in triatlonci. Na kolesarski dirki v Tropovcih v soboto bo tradicionalno prirejena tudi 5-kilometrska kolesarska dirka domačinov. Na start, ki bo po končanem uradnem delu tekmovanja med 12:30 in 14:00, so vabljeni stari in mladi kolesarji ne glede na tip kolesa. Kot že vsako leto pa bo tudi tokrat za gledalce posebej zanimiva 300-metrska kolesarska preizkušnja najmlajših z otroškimi kolesi.

Po kolesarski dirki se bo v Tropovcih dogajanje nadaljevalo. Ob 15:00 bo namreč start cici duatlona za otroke, rojene 2001 in kasneje. Ti bodo tekli 500 m, kolesarili 2,4 km, na koncu pa po 250 m dodatnega teka prispeli v cilj. Zatem bodo na duatlonu za vsakogar (2 km – 10 km – 1 km) lahko nastopili ljubitelji teka in kolesarstva, sledila pa bosta še prvenstvo Republike Slovenije v super sprint duatlonu (2 km – 10 km – 1 km) za st. dečke in deklice ter kadete in kadetinje ter prvenstvo Republike Slovenije v sprint duatlonu (5 km – 20 km – 2,4 km) za mladince, člane in veterane.

Več informacij o prireditvah in dogajanju v klubu najdete na spletni strani www.ttt.si.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.