https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Učenci Glasbene šole Gornja Radgona so se predstavili na letnem koncertu

Gornja Radgona, 21.05.2012 ob 10:00  

Kot že vrsto let zapored so se tudi letos v avli Osnovne šole Gornja Radgona predstavili orkestri, pevski zbori in tolkala Glasbene šole Gornja Radgona.


Na samem koncertu so zaigrali dve tolkalni skupini, dva otroška zbora, harmonikarski orkester, pihalni orkester, godalni orkester, kitarski orkester ter mešani pevski zbor učiteljev in staršev učencev glasbene šole.

Sodeč po velikem številu nastopajočih učencev v vseh orkestrih in skupinah v glasbeni šoli opažajo, da glasbenih talentov ne primanjkuje. Ker se vsako leto orkestri in skupine le povečujejo, vidijo to kot odraz dobrega ter kakovostnega dela učiteljev in učencev Glasbene šole Gornja Radgona.

Foto in tekst : Marjan Slavič

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.