https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Kmetje in obrtniki v Gornji Radgoni ponujajo svoje pridelke in izdelke

Gornja Radgona, 07.07.2012 ob 12:18  

V Gornji Radgoni si že veliko let prizadevajo, da bi dobili tržnico, kjer kmetje in obrtniki lahko ponujajo svoje pridelke in izdelke. Kmečko tržnico v središču mesta na Trgu svobode smo obiskali tudi mi.


Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona je kot glavni organizator poskrbel, da so se dolgoletna prizadevanja uresničila, ustanovila se je namreč Kmečka tržnica, ki deluje dopodne dvakrat na mesec, in sicer prvi teden ter tretji teden v mesecu.

Ponudniki in organizatorji želijo obiskovalcem, ki so tržnico zelo dobro sprejeli in jo redno obiskujejo, ponuditi domače kmečke izdelke, prav tako pa tudi ročno izdelane lesene izdelke, torbice, na tržnici pa se predstavlja tudi Društvo Mura Rafting Grlava.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.