https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Premiera novega James Bonda v Maximusu napolnila kar dve dvorani

Murska Sobota, 01.11.2012 ob 11:37  

V Murski Soboti so v Maximusu premierno odvrteli najnovejši film znanega tajnega agenta 007. Zanimanje je bilo zelo veliko, saj je občinstvo napolnilo kar dve dvorani naenkrat.

 

James Bond se je postaral, a njegov šarm ostaja. Če uživate v angleškem humorju in prefinjenih dialogih, začinjenih s superjunaško akcijo, je to film, ki vam nikakor ne sme pobegniti izpred oči.

Če ste človek, ki se nekajkrat med filmom vpraša, kako je naš agent sploh vse skupaj preživel, vam nihče nikakor ne more zameriti. Razumeti je le treba, da je koncept filma zastavljen tako, da vas očara z doziranjem različnih prvin filmske industrije, četudi meji na znanstveno fantastiko. Tako lahko nekoliko oprostimo kak klišejski padec Bondovega trupla, kjer bi po vseh fizikalnih zakonih človek pristal vsaj na intenzivni negi. Dejansko je to edina stvar, ki izrazito bode v oči.

Film je produkcijsko/kompozicionalno posnet odlično in vas nikakor ne bo pustil ravnodušne. Že sam uvod vam je čista naslada za oči in ušesa, kjer vas Adelin ženstveni glas popolnoma skalibrira za ogled filma. Če vam uvod ni všeč, vas bo celotna zadeva verjetno razočarala.

Razočaranje bo nekoliko doletelo tudi tiste, ki se krčevito oklepajo prvih delov Jamesa Bonda, kjer so še igrali Sean Connery, Pierce Brosnan ipd. To sodobni Bond ni. Da ne bo pomote, še vedno je to skrivnosten šarmer, ampak je dobil sodobno fizično noto in človeškost. 

Za zaključek bi le še dodal, da je Skyfall zelo soliden naslednik Bondove sage, ki nekaterim že deluje izpeta.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.