https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

Dvoranski šport: Polovičen uspeh pomurskih moštev

05.11.2012 ob 11:23  

V vikendu, ki je za nami  so dvoranah odigrali odbojkarice, odbojkarji in košarkarji. Izkupiček je bil polovičen. Zmagali sta odbojkarski ekipi iz Murske Sobote, medtem, ko sta bili ekipi Keme Puconci in Radenske Creativa poraženi.


ODBOJKA:

Odbojkarji  Panvite Pomgrad so v petem krogu 1. DOL v gosteh premagali ekipo GO Volley z rezultatom 3:2 (-25, -26, 24, 24, 9) .

Soboški odbojkarji so trenutno na tretjem mestu. V naslednjem krogu igrajo doma z ekipo Šoštanj Topolščica.

 

Odbojkarice Keme Puconci so v petem krogu 1.DOL  gostile vodilno  ekipo Alianse in izgubile z rezultatom 0:3 (-18, -12, -15).

Fotografije s tekme si lahko ogledate s klikom na spodnjo fotografijo.

Puconske odbojkarice so na šestem mestu. V naslednjem krogu igrajo z ekipo Formis v Hočah.

 

Četrti krog 2.DOL za ženske se nadaljuje naslednji vikend. Ekipa  Murske Sobote igra v Prevaljah pri istoimenski ekipi.

 

ROKOMET:

Zaradi reprezentačne tekme se rokometna liga nadaljuje naslednji vikend.

Pomurje je prosto, rokometaši Arcont Radgone pa gostujejo pri ekipi Nove Gorice.

 

KOŠARKA:

Košarkarji Radenske Creativa so gostovali v Črnomlju in prvič v letošnji sezoni izgubili. Rezultat tekme 69:73 za ekipo Kolpa Črnomelj.

V naslednjem krogu gostujejo v Ljubljani pri ekipi Parklji.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.