https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Modna zgodba: Andreja Prevolšek in Mihael Škafar

Gornja Radgona, 20.7.2013  

Andreja Prevolšek in Mihael Škafar v oblačilih trgovine Sara iz Gornje Radgone – oblikujeta tokratno Modno zgodbo. Elegantna ženstvena oblačila mehkih padajočih linij, ki se dotikajo zapeljivosti, moške srajce karirastih vzorcev s Casual pridihom ter poletje v barvah »sonca«, ki ju popelje v  brezkrbne sprehode tja v en dan…


Želja po potovanju in umirjenost

Andreja Prevolšek, sicer tudi model za Show room Mura EHM, že od 16. leta živi večinoma v Portorožu, kjer trenutno študira turizem. Svoje sanje oblikuje v gostinstvu, v katerih vidi enkrat svoj lasten lokal, sicer pa se predaja športu, kjer prideta na dan njen temperament in vztrajnost.

Ko poudarja ženstvenost, zdrsne v eleganco, v prefinjeno črno barvo, za trenutek zapeljivo, kdaj tudi svečano.

Mehko padajoče obleke, ki plešejo po tleh. Cvetlični vzorci, ki najdejo podobne tone v moški srajci ter delujejo osvežilno - popeljejo med tople večerne ulice...

Fant, ki smo ga pred kratkim lahko občudovali na izboru "Mister Slovenije 2013", kjer je zasedel sedmo mesto, je Mihael Škafar. Je študent logističnega iženirstva, s posebnim umirjenim in resnim pogledom, sicer pa navdušen športnik in ljubitelj zdravega načina življenja.

V modi deluje neobremenjeno, »casual«, športno, prisega na tipično moške barve. Dobro se znajde tudi v resnih, poslovnih oblačilih, danes pa za spremembo izreče dobrodošlico vijoličastim in tudi rdečim odtenkom.

Tista majhna črna obleka, ki povabi na ples...

Butik Sara – navdušenje športno-elegantnega jeansa, eksplozija mnogih znamk in dotik svečanosti

Eksplozija mnogih znamk (Madonna, Gercia, Estella, Victory, Marx, Scoth jeans in druge) ter veliko število artiklov sestavljajo pestro ponudbo trgovine. Posebnost ter prava redkost na trgu je športno-elegantni jeans, kjer se prepletata mehkost materialov in krojenje, sicer tako značilno za jeans oblačila. Izstopajo tudi obleke za svečane, gala priložnosti.

Karirasti vzorci močnejših tonov, v kontrastu s črnimi lasmi in preprosta sproščenost dneva...

Andreja in Mihael v oblačilih butika Sara - pridih resnosti, elegance, cvetličnih vzorcev, casual ter športnih trenutkov, ju zapelje v potovanje, zabave, pohajkovanje…v večerni ples poletja.

Butik Sara lahko obiščete v Gornji Radgoni, na Panonski ulici 4.

Tekst: Karmen Sočič

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija