https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Vokalna ekstaza s Perpetuum Jazzile v uvod Festivala dvorca Rakičan

Dvorec Rakičan, 14.06.2014 ob 7:30  

Sinoči je za nepozaben uvod v Festival dvorca Rakičan in za »predhodni« vstop v poletje poskrbela svetovno znana vokalna zasedba Perpetuum Jaazzile, ki je s številnimi uspešnicami navdušila zbrane ljubitelje a capella glasbe.


Mojstri vokalov so z uspešnicami, kot so Prisluhni školjki, Africa, Jovano Jovanke, Africa, Umirem 100 puta dnevno, Golica, hiti skupine Abba in mnogimi drugimi glasbenimi priredbami navdušili množico, ki se je zbrala na uvodnem večeru Festivala dvorca Rakičan. Poleg že slišanih skladb pa so člani zasedbe tokrat pomurski publiki predstavili tudi skladbo, ki jo v teh dneh vključujejo v svoj glasbeni repertuar, in sicer vokalno izvedbo pesmi Footloose.

V mističnem ozračju se je na dvorišču dvorca v Rakičanu ob zasedbi Perpetuum Jazzile v soju polne lune s slovenskimi in svetovnimi uspešnicami predstavila tudi mlada solistka Špela Šemrov.

Pestro dogajanje tudi danes in jutri

Danes se v rakičanskem dvorcu poleg občinskega tekmovanja gasilcev obeta zabava s Ta pravimi faloti, skupino Blue Planet, Niko Zorjan, Djomlo KS in The Mystique Show-om, jutri pa organizatorji napovedujejo popoldan poln smeha s stand up komiki Jernejem Celcom, Tinom Vodopivcem in Perico Jerkovićem, obljubljajo pa tudi pester program za otroke.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.