https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

FOTO: V Mačkovcih izpeljali tretjo dirko Cross Countryja 2014

Mačkovci, 25.08.2014 ob 11:30  

Odprto državno prvenstvo in amatersko tekmovanje Slovenije v Cross countryju za leto 2014 se je po daljšem poletnem premoru, tokrat prvič v svoji zgodovini, odvijalo v Prekmurju, natančneje na motokros progi v Mačkovcih.


Večini tekmovalcem je bila ta proga popolna neznanka, ki so jo kot vedno prvi prevozili vozniki štiri kolesnikov. Trasa je bila speljana v večjem delu po MX progi, krajši odseki pa so bili speljani tudi ob progi. Dirko so začinile različne ovire na progi in na določenih odsekih razmočen teren, za kar je vso poletje vztrajno skrbelo vreme.

Proga je potekala po naravnem terenu s prirejenimi skoki, ovinki, ravninami ter je bila zelo razgibana, saj je potekala z enega hriba na drugi in nazaj. Dolžina proge je bila približno 1.400 metrov.

Rezultate v posameznih kategorijah si lahko pogledate TUKAJ.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.