https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Rakičanu so imeli v kletnih prostorih kar 90 cm vode, poškodovala je tudi notranjost avtomobila

Rakičan, 15.09.2014 ob 15:00  

Bralec iz Rakičana nam je poslal fotografije stanja svojih stanovanjskih prostorov po nalivih, ki so minuli konec tedna delali preglavice tudi prebivalcem Rakičana. V celotnih kletnih prostorih družinske hiše so imeli po besedah bralca kar 90 cm vode, ki je povzročila dvig parketa, poškodovala pohištvo, pa tudi notranjost avtomobila. Sanacija kaosa še poteka. Najprej so odstranili najnujnejše in iz stanovanja odnesli hladilnik, pohištvo in druge nujne predmete.

Bralec nam je poslal tudi fotografije škode kletnih prostorov, ki si jih lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.09.2014 ob 16:15 gost gost

      Sedaj bodo spet na zavarovalnici rekl ida morajo dvigniti ceno zaradi poplav na drugi strani pa kdorkoli bo zahteval odškodnino bodo rekli da tega ne krijejo

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.09.2014 ob 17:32 vili gost

      gost@ prau imaš takša je njihova taktika lažejo pri sklepanju pri zavarovnini hinavci le sebi v žep pokajo fuj zavarovalnice.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.09.2014 ob 8:20 gost

      Dlako v jajci do iskali, samo naj nede trbelo plačati. Ges san zakjučo z zavarovalnicame.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.