https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Avstrijski turist po plezanju na zaprt tobogan na glavo skočil v vodo in se poškodoval

28.12.2014 ob 9:02  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in  požar.

 

S področja kriminalitete so Ljutomerski policisti obravnavali dve tatvini, lendavski pa poškodovanje tuje stvari. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji nasilje v družini. Izrečena sta bila tudi dva ukrepa prepovedi približevanja. 

Ob 22.30 uri smo bili obveščeni o požaru na bivalnem konteinerju v Strukovcih, kateri je v celoti zgorel. Pri tem je bila ena oseba telesno poškodovana v obliki opeklin. Vzrok požara in višino škode bodo policisti ugotovili po opravljenem ogledu.

V Termah 300 v Moravskih Toplicah je bila obravnavana poškodba državljana Avstrije, kateri je splezal na zaprti nedelujoči tobogan in na glavo skočil v vodo.  Pri tem je prišlo do telesnih poškodb v obliki odprte rane na glavi  in poškodbe vratnih vretenc.

Javni red je bil kršen 5-krat v zasebnem prostoru in 1-krat na javnem kraju. Pridržana sta bila dva kršitelja, katera se kljub intervenciji policistov nista hotela pomiriti. 

Ceste v Pomurju so večinoma zasnežene, na nekaterih odsekih lahko tudi poledenele zato voznike opozarjamo, da hitrost vožnje prilagodite razmeram na cesti.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.