https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Prodaja Radenske češki Kofoli potrjena

21.01.2015 ob 7:05  

Kofola je tudi uradno kupila Radensko.


Nadzorniki Pivovarne Laško so predvčeraj dali soglasje k prodaji delnic Radenske. Kofola je za Radensko odštela 68.8 milijona evrov bruto, kar je 35,8 milijona evrov neto, poročajo Finance. Laško mora namreč Radenski vrniti 33 milijonov evrov posojil, ki jih je ta dajala v času, ko je s Pivovarno upravljal Boško Šrot. Da bo Radenska dokončno v rokah češke Kofole, mora ta pridobiti le še soglasje regulatorjev, kar pa naj bi bilo zgolj vprašanje formalnosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.01.2015 ob 8:23 čulibrk gost

      VSI SODELUJOČI NA FORUMU "POMUREC" VABLJENI NA PREDSTAVITEV KNJIGE "SPEČA UDBA", ki bo v četrtek 22.1.2015, ob: 18 uri v prostorih KNJIŽNICE V MURSKI SOBOTI. S ABO POVABITE IN PRIPELJITE ŠE PRIJATELJE. TEMA JE ZELO VROČA IN ZANIMIVA. SE VIDIMO

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.01.2015 ob 11:10 slovenec gost

      Slovenija bo postala Suženj Evrope (Ivan Kramberger) vse podjetja trbe odate ale pa uničite

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.01.2015 ob 12:02 gost

      cmerar..))))

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.01.2015 ob 13:34 pitanje gost

      kdaj je bilo nakazilo?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.