https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

FOTO: Naj športniki Občine Beltinci v preteklem letu so Monika Jerebic, Jože Bernjak in ŽNK Beltinci

Beltinci, 14.02.2015 ob 16:00  

Danes je v grajski dvorani v Beltincih potekala razglasitev najboljših športnikov Občine Beltinci za leto 2014.


Nagrajeni štirje perspektivni športniki

Pri izboru za proglasitev perspektivnih športnic in športnikov so se upoštevali tekmovalni uspehi posameznikov, njihov odnos do športa, marljivost in vztrajnost. Kot perpektivni športnici sta bili nagrajeni nogometašica Žana Tivadar in atletinja Zala Janža, kot mlada perspektiva športnika pa sta bila tokrat prepoznana atlet Maj Janža in nogometaš Aljaž Antolin.

Naj športniki 2014 so Monika Jerebic, Jože Bernjak in ŽNK Teleing Pomurje Beltinci

Pri izboru naj športnikov je bil v posamični konkurenci upoštevan individualni uspeh posameznika oz. prispevek posameznika k ekipnim uspehom svojih ekip in odnos do športa nasploh.

Tretja najboljša športnica za leto 2014 je strelka Tamara Černi, druga najboljša je atletinja Katja Baša, naj športnica Občine Beltinci za leto 2014 pa je tekmovalka v elektronskem pikadu Monika Jerebic.

Kot tretji najboljši športnik v preteklem letu je bil v občini Beltinci nagrajen lokostrelec Tomaž Flisar, drugo mesto je zasedel profesionalni igralec tenisa Tomislav Ternar, najboljši športnik Občine Beltinci za leto 2014 pa je mojster karateja Jože Bernjak.

Med športnimi kolektivi je nagrado za tretje mesto prejelo Strelsko društvo Gančani, drugo mesto je pripadlo Hokejskemu klubu Lipovci, najboljši športni kolektiv Občine Beltinci za leto 2014 pa je ŽNK Teleing Pomurje Beltinci.

Nagrado za življenjsko delo v športu in za zasluge za razvoj športa je letos prejel Jože Ružič, posebno priznanje pa je ob 40-letnici delovanja prejel NK Lipa.

Zbrane so nagovorili župan Občine Beltinci Milan Kerman, predsednik Športne zveze Beltinci Andrej Pozderec in poslanec v državnem zboru Jožef Horvat, podelitev športnih nagrad pa so z glasbo popestrili učenci beltinške glasbene šole. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.