https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Na Soboški kamenšnici je potekalo prvo tekmovanje za slovenski pokal v kajaku in kanuju na mirnih vodah

Murska Sobota, 26.5.2015  

Minuli konec tedna je na Soboški kamenšnici potekal prvi slovenski pokal v kajaku in kanuju na mirnih vodah. Udeležili so se ga tudi članu domačega kluba Kajak kanu tijm Prekmurje.

 

V organizaciji Kajak kanu tijm Prekmurje je minulo soboto na Soboški kamenšnici potekalo prvo tekmovanje za 16. slovenski pokal v kajaku in kanuju na mirnih vodah. Udeležilo se ga je okrog 90 mladih tekmovalk in tekmovalcev iz osmih klubov iz vse Slovenije, med njimi tudi člani Kajak kanu tijm Prekmurje. Tekmovalci so se na 1.500 m dolgi progi, ki je bila speljana v obliki trikotnika na Soboški kamenšnici, pomerili v 14 kategorijah. Najboljšim je priznaja in medalje podelil župan MO Murska Sobota Aleksander Jevšek.

Med mladinkami sta bili v kajaku dvosedu Brina Novak in Tjaša Flegar drugi, med deklicami pa sta bili Urška Kosednar in Lara Pajnhart tretji.

Več o klubu:

http://www.pomurec.com/vsebina/30180/Kajak_kanu_tijm_Prekmurje_%E2%80%93_kajak_in_kanu_zelijo_popularizirati_kot_sportno_dejavnost

Foto: facebook Kajak kanu tijm Prekmurje

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.