https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Družinski piknik v Murski Soboti – obilo zabave, ustvarjanja in druženja

Murska Sobota, 31.05.2015 ob 7:30  

Včeraj se je v murskosoboškem parku odvijal tradicionalni družinski piknik. Tema letošnjega piknika, ki sta ga povezovala humorista Primož in Miran, so bile žoge.

 

V uvodnem delu so nastopili otroci murskosoboških vrtcev in osnovnih šol s plesnimi in glasbenimi nastopi.  Potem pa so se podali na delavnice s poslikavo obraza ali nohtov, skupaj s starši so sodelovali v različnih ustvarjalnih delavnicah in izdelovali pisane žogice, nakit, cofke, okraske ali priponke. Tekmovali so v poučni igri ločevanja odpadkov, spoznavali dejavnost modelarjev, se igrali razne taborniške igre s taborniki, na zabavnem poligonu  Vzajemkove dežele, spoznali dejavnost Avto moto društva Štefan Kovač itd. Niso pa manjkale številne maskote in sladoled za vse.  Učenci OŠ II so pripravili predstavo »Egipčanske mumije« učencev OŠ II, Pisani mehurčki predstavo Karlo, najslajši korenček, ob koncu pa je otroke zabavala Miša Zečević s svojimi pesmimi za otroke.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.05.2015 ob 11:23 bb gost

      Lepo druženje in zabava tako starih , kot mladih . Pozitivni duh , naj se širi tudi v prestolnici !

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.05.2015 ob 13:20 gost gost

      To je samo navidezni in prisiljeni pozitivni duh. Promocija šol in še kaj. Vedno eno in isto in enih in istih.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.06.2015 ob 9:10 gost gost

      Smo bilij, pa smo vse vidli, pa rejsan je promocija šol in enih in istih. Deca bi se lejko pa rajši tudi kak drugače zabavali, nej pa s ten, ka jin vsilijo. Celo zasnovo, če že otroškega piknika treba zastaviti drugače in z drugačnimi izvajalci in mentorji. Šole pa njihove učitelce tu nemajo kaj iskati, zadosta jih deca gledajo v šoli. Pa tudi one so nej glij tak srečne, ka morejo biti tan.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.06.2015 ob 14:31 gost

      Tau je nej promocija šol. Šole napravijo delavnice za vaše sončke, ka lejko starci deco nekan pošlejo sami pa sidijo pa pivo pijejo. Programa pa brez šole, vrtca pa Zekoja itak ne bi bilau. Tau je nej otroški piknik, liki družinski. Po moje programa sploj ne bi trbelo. Končno se naj stsrši malo ukvarjajo z decof. Naj ležijo vkuper na dekaj pa se kaj zgučavlejo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.06.2015 ob 15:04 gost piknik gost

      No koment na zadnji komentar. Nej trbej za naše sinčke delati delavnice. So jih sploj pijtali, če bi tou radi delali na tako imenovanem pikniku? Učitelce pa vzgojitelce pa tak vsako leto delajo eno in isto, nič novega, ta ka se točno zna, ka de se delalo . Tak ka je eden gost prej zadel žebljico na glavico.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.