https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Kljub vročini solidna udeležba na štafeti mladosti

7.6.2015  

Včeraj sta Turistično društvo Dolina in Pomurska madžarska samoupravna narodna skupnost organizirali III. Dan mladosti, katerega osrednje dogajanje je bila štafeta mladosti. 

Cilj prireditve je spodbuditi povezanost in enotnost krajev v Pomurju, kjer je potekala štafeta mladosti, medgeneracijsko druženje in izmenjava tradicije ter športno udejstvovanje. S štafeto želijo ohraniti praznovanje mladosti in povezati mladino s starejšimi generacijami. 

1. trasa, ki je bila dolga 52 km, se je začela na Hodošu in nadaljevala v vaseh Krplivnik, Središče,  Prosenjakovci, Pordašinci, Čikečka vas, Motvarjevci, Dobrovnik, Radmožanci, Genterovci, Mostje-Banuta, Dolga vas, Lendava, Čentiba in Dolina.

2. Trasa, ki je bila dolga 22 km, pa se je začela na Hotizi in nadaljevala v vaseh Gaberje, Gornji Lakoš, Dolnji Lakoš, Trimlini, Petišovci, Pince Marof – Benica, Pince in Dolina.

Štafeti mladosti ste se lahko pridružili tudi na predajnih točkah eni izmed tras. Na vsaki točki se je štafeti pridružilo od pet do deset tekačev. Po prihodu štafete v Dolino pa je potekal zabavni program s predstavitvijo športnih društev, igre pandolo ter pogostitvijo udeležencev.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.06.2015 ob 6:59 lendavčan gost

      Mladini in krajanom doline vse pohvale in čestitam na organizaciji in o samem potek Štafete mladosti

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.06.2015 ob 10:55 gost

      kreteni..gor jim naklast, gda do bejžali..delat naj se spravijo.ali pa naj bežijo do Golog Otoka.

      1 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.06.2015 ob 17:04 vesoljec gost

        Zemljan, ne tako peklensko! Ptice neba tudi nič ne delajo le letajo pa lepo živijo - to je božji rek.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.06.2015 ob 18:14 sobočanec gost

      Goli otok je za take ki tako neumno razmišljajo kot ti

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.