https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Februarja že peta dražba Aha Mure

14.01.2016 ob 8:40  

Stečajni upravitelj Aha Mure, Stevo Radovanović je razpisal novo, tokrat že peto javno dražbo za zdravo jedro družbe, ki bo potekala 18. februarja. Tokrat izklicna cena znaša za industrijski objekt z zemljiščem, stroji in oprema ter blagovnima znamkama Mura in eMura 1,2 milijona evrov.

 

Na zadnji dražbi v mesecu septembru lani je izklicna  cena znašala po poročanju Večera 2,3 milijona evrov in se iz dražbe v dražbo zmanjšuje. Na prvi dražbi konec leta 2014 je znašala 4,6 milijona evrov.

Septembra je bil Radovanović pripravljen ceno spustiti malo nad likvidacijsko ceno, to je 1,55 milijona evrov. Za nižjo ceno je moral pridobiti soglasje sodišča in upniškega odbora.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.01.2016 ob 11:29 smrkci gost

      Za begunce je dobra mura,itak jih bo letos več,kot pa je prekmukcev in to trikrad več.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.01.2016 ob 15:41 sime gost

      He he he to jo kupi žuti doj zato pa delajo v

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.