https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Kupcu podaljšali rok za nakup Naftinega metanola

26.01.2016 ob 9:00  

Kupnina bi morala biti plačana že pred dnevi, vendar kupec plačila ni izvršil. Rok za plačilo so mu ob dodatnih pogojih podalšali do sredine februarja.


Kakšni so pogoji, povezani s plačilom kupnine za tovarno metanola, v lendavski Nafti ne razkrivajo. Kupec, družba US Methanol Coorporation, jih bo moral izpolniti do konca tega tedna, poroča Pomurje.si. Če pogoji ne bodo izpolnjeni, bo pogodba o nakupu konec meseca razvezana. V kolikor pa kupec nove pogoje izpolni, bo imel čas do 15. februarja, da kupnino tudi plača. Pogodba bi se po tem lahko razvezala še, če plačilo kupnine ne bi bilo izvedeno ob dogovorjenem roku.

Neplačilo kupnine, ki bi moralo biti izvedeno pred dnevi, je z direktorskega stolčka odneslo direktorja Dušana Stopaja, ki ga je državni holding nadomestil z Borutom Bizjakom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.01.2016 ob 17:23 gost4 gost

      To so samo igrice, z je zainteresirani ki lokalnimi veljaki

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.01.2016 ob 17:34 gost4 gost

      Se opravićujem, to so samo sladke sanje , zainteresiranih, za nakup tovarne po moderni ceni.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.