https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Brezovcih so ob dnevu žena in materinskem dnevu poskrbeli za smeh in dobro voljo

Brezovci, 14.03.2016 ob 8:30  

Športno, kulturno in turistično društvo »Breza« Brezovci je vse krajanke in krajane Krajevne skupnosti Brezovci povabilo na tradicionalno prireditev ob dnevu žena in materinskem dnevu. Praznovali so v dvorani Vaško-gasilskega doma Brezovci.

Letos so povabili na obisk KUD Kroške tikvi, ki so se predstavili z dvema skečema. Eden je nosil naslov »Naj se zna, što je šef pri iži«, drugi pa »Kandidatura za pomembno osebnost«. Pravijo, da je ljubiteljska gledališka skupina Kroške tikvi od svojega nastanka leta 2011 večkrat poskrbela za skeče na domačih in gostujočih prireditvah, zato je edino prav, da za to v marcu 2016 poskrbijo tudi v Brezovcih.

In res je bilo tako, smeha zvrhan koš. Vendar pa kljub komični noti poudarjajo, da sporočilo dneva žena in materinskega dneva ostaja resna zahvala vsem ženskam v njihovem kraju: »Brez tebe na svetu bilo bi hudo, ob tebi in s tabo pa res je lepo! Kot žena, kot mama si dala nam vse, hvaležnosti polno je naše srce!« In upajo, da so njihovo hvaležnost s to prireditvijo pokazali in dokazali.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.