https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Trenutno iskani v Pomurju: pismonoše, učitelji, vzgojitelji, direktor marketinga, plesalec in referent turistične prodaje v hotelu Diana

07.07.2016 ob 7:00  

V Pomurju je ta hip razpisanih 97 prostih delovnih mest. Za vas smo pripravili izbor atraktivnejših.


V podjetju BGA servis, prodaja, popravila in storitve iz Gornje Bistrice iščejo administratorja. Delal bo polni delovnik, zaposlitev pa bo sklenjena za obdobje 6 mesecev. Prijave so možne do 8. julija.

V istem podjetju iščejo tudi ekonomista, ki bo prav tako opravljal polni dlovnik za obdobje 6 mesecev, kandidati pa se prav tako lahko prijavite še do jutri. Iščejo pa tudi finomehanika v avtoindustrijim ki se lahko prijavi do 23. julija.

V družbi Gondvana, naložbe in svetovanje iz Dobrovnika iščejo direktorja marketinga. Opravljal bo delovnik za polni delovni čas, pogodba pa bo veljala 12 mesecev. Prijave so možne do 12. julija.

OŠ Sveti Jurij iz Rogošovcev išče drugega učitelja v 1. razredu. Opravljal bo polni delovnik za obdobje enega leta. Kandidati se lahko prijavijo do 8. julija.

V Carthagu iz Odrancev pa trenutno iščejo kontrolorja. Delo za polni delovnik bo opravljal šest mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 9.julija.

V Radenski trenutno iščejo tri operaterje. Pogodba bo sklenjena za polni delovnik za obdobje šest mesecev. Kandidati se lahko preko e-pošze prijavijo do 10. julija. Iščejo pa tudi skladiščnike/viličariste.

Pekarna Krapec iz Ljutomera išče peka. Delal bo polni delovnik, pogodba pa bo veljala eno leto. Prijave so možne do 19. julija.

V Murski Soboti pa iščejo pismonošo. Delal bo polni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za pol leta. Prijave so možne do 9. julija.

Topaz družba za trgovino, storitve in posredništvo išče plesalca in pomočnika natakarja pri strežbi. Delal bo 10 ur na teden, pogodba pa bo veljala pol leta. Kandidati se lahko prijavite do petka.

V Moravskih Toplicah in na Srednji Bistrici iščejo pomočnike vzgojiteljev predšolskih otrok. V Vrtcih občine Moravske Toplice iščejo tudi spremljevalce otrok s posebnimi potrebami. Prijave se iztečejo v teh dneh.

V Hotelu Diana v Murski Soboti trenutno iščejo referenta turistične prodaje. Ponujajo delo za polni delovnik za obdobje treh mesecev z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Prijave zbirajo do 5. avgusta.

Iščejo se tudi učitelji razrednega pouka po več pomurskih šolah in učitelj španščine.

Podrobnosti navedenih prostih delovnih mest in drugo ponudbo del si lahko ogledate TUKAJ – KLIK.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.07.2016 ob 16:43 gost

      natrpajte osnovne šole z učitelji, otrok primanjkuje, pa tudi srednje, saj mladina odhaja v Ljubljano

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.07.2016 ob 14:21 gost 2 gost

      Problem je v tem, da so OŠ res prenatrpane,pa ne z učitelji, temveč s takimi, ki v šolo ne sodijo.To so razni osebni spremljevalci, romski mentorji, dopolnilni učitelji, izvajalci izbirnih vsebi, ki jih itak ne obiskujejo vsi otroci in še in še. In tu dobijo službo tisti prek poznanstev, ne glede na strokovnost. Tudi v Pomurju so šole, ki jim je bilo to dokazano, samo na žalost sodni mlini meljejo počasi, zato si odgovorni, beri ravnatelji to dovolijo. V šolah pa primanjkuje strokovnega kadra, ki bi znal otroke učiti in naučiti. Takih se na šolah branijo. In na katerem mestu so pomurski otroci po znanju? Na zadnjem v Slov. Tu bi se bilo treba zamisliti, odgovor se itak ve.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.07.2016 ob 15:46 gost

      Prek poznanstev ali ne,glejte če je človik brezposeln zakaj nebi smel prek poznanstev delat...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.