https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Z novimi mobilnimi hiškami in šotori bodo obogatili turistično ponudbo v Biotermah

Mala Nedelja, 19.07.2016 ob 8:45  

Na hribčku nad obstoječim turističnim kompleksom naj bi predvidoma še letos pričeli graditi zaokorženo turistično naselje. Raztezalo se bo na zemljišču velikem hektar in pol, obsegalo pa naj bi 24 mobilnih hišk in 15 šotorov. Naenkrat bo lahko gostilo 130 do 150 gostov.


Novi objekti bodo predvidoma imeli zunanje jacuzzije in svoje vrtičke, naselje pa se bo nahajalo on biološkem plavalnem bazenu. Objekti bodo v prostor umeščeni tako, da bodo gostom zagotavljali veliko mero zasebnosti. Z novo ponudbo, ki bo ponujala storitve višjega cenovnega rezreda, želijo nagovoriti predvsem tuje goste. Z deli želijo pričeti še v tem letu, če se bo gradnja izšla po načrtih, pa prve goste pričakujejo že prihodnjega maja ali junija.

Foto: www.bioterme.si

Investicija je vredna približno 3,5 milijona evrov. Podjetje Segrap je za naložno prejelo tudi 800 tisočakov podpore v okviru Pomurskega zakona, gradnjo pa bodo izvedli s partnerjem družbo Adria dom iz Črnomlja, ki bo izdelala objekte, poroča Pomurje.si.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.07.2016 ob 20:24 prlek gost

      Glede na videno projektno dokumentacijo se nove pridobitve moremo veseliti vsi ki smo kakor koli vezani z tem področjem vsaj upam da bo to popestrilo našo turistično ponudbo in upam da se bo tudi kdo v Ljutomerju in Jeruzalemu zgledoval. Saj ta objekt ima vizijo in okolica se mora zgledovati po njih ob tem pa še popestriti turistom ponudbo in postreči pristno prleško kulinariko da bo turist dobil občutek dobrodošlosti. Ne pa tako kot je sedaj v Jeruzalemu da turisti sedijo pred dvorcem in nimajo možnosti popiti kave ali deci vina ker nekomu ki tam dela se neda vstat pred 10h.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.07.2016 ob 22:09 Bio gost

      Hvala Bogu da obstajajo Bioterme. Ljutomer tako nima kaj drugega. Županja in njeni zvesti svetniki so uničili LTO ki je bil promotor turizma. Ljudje so morali na cesto. Prva dama Lotmerka pa zaposluje svojo rodbino inrodbino svojih vdanih svetnikov. Res me zanima kaj bo taki mladeniči brez kompetenc naredili.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.