https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Delo v Pomurju ta hip dobijo vzgojitelji, inkluzivni pedagogi, učitelji praktičnega pouka in pediater

21.07.2016 ob 7:00  

Trenutno lahko v Pomurju izbirate med 67 prostimi deli, ki so objavljena na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje. Za vas smo tudi ta teden pripravili izbor zanimivejših.


Podjetje BGA servis, prodaja, poprav ila in storitve iz Gornje Bistrice išče finomehanika v avtoindustriji. Kandidati se boste potegovali za delovno mesto, ki obsega polni delovni čas, zaposlitev pa bo sklenjena za obdobje 6 mesecev. Prijavite se lahko do 23. julija. V istem podjetju iščejo tudi inštalaterja ogrevalnih naprav, ki se lahko na delovno mesto prijavi do 26. julija. Iščejo tudi spajkalca in plamenskega varilca. Prijave za slednje delovno mesto prav tako zbirajo do 26. julija.

Zalas, podjetje za avtokleparstvo, vzdrževanje motornih vozil, gostinstvo, trgovino in frizerske storitve, d.o.o. iz Rogašovcev išče frizerja. Delal bo za skrajšan delovni čas 20 ur na teden, pogodba pa bo veljala za nedoločen čas. Prijave so možne do 24. julija.

Podjetje M-VITA iz Lipovcev išče monterja lesnih izdelkov. Zaposlijo dve osebi. Delo bo potekalo poni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za obdobje treh mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 27. julija.

Osnovna šola Grad išče pomočnika vzgojitelja. Zaposlitev bo sklenjena za obdobje do konca avgusta 2017, delal pa bo polni delovnik. Prijave zbirajo do 25. julija. V istem obdobju iščejo tudi pomočnika vzgojitelja predšolskih otrok. Tudi na to delovno mesto se lahko prijavite do 25. julija.

Hotel Diana išče referenta turistične prodaje. Izbrani kandidat bo opravljal delo za polni delovnik, pogodba bo sklenjena za obdobje treh mesecev z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Prijave zbirajo do 5. avgusta.

Srednja zdravstvena šola Murska Sobota išče dva učitelja praktičnega pouka. Delala bosta polni delovnik, pogodbe pa bodo trajale za nedoločen čas. Prijave kandidatov so možne do 24. julija.

OŠ Grad išče inkluzivnega pedagoga. Zaposlitev za polni delovnik bo sklenjena za nedoločen čas. Prijave zbirajo do 25. julija. Iščejo tudi dva vzgojitelja oziroma vzgojiteljici. Tudi te prijave so možne do 25. julija.

ZD Ljutomer pa išče zdravnika specialista pediatra. Opravljal bo polni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za nedoločen čas. Prijave so možne do 3. septembra.

Podrobnosti o izbranih delovnih mestih in ostala treenutno razpisana prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.07.2016 ob 8:53 Boss gost

      Verjeno res da iscejo ucitelje za nedolocen cas...pravtako racunalnicarje v soli... Vse znastavljeno, le da se trenutnim zaposlenim podaljsa pogodba... Zakaj farbate bv in oddajate taksna prosta delovna mesta??????!!!!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.07.2016 ob 12:42 gostja k. gost

      Kakšne razpse imajo v šolstvu pri nas ,in kaj vse si ravnatelji dovolijo je katastrofa od katastrofe. Samo par zadnjih razpisov je potrebno pogledati, pa bo vse jasno. Da pa je vse nastavljeno in razpis zaradi razpisa je pa 1oo % res. Sramota ža šolstvo in še večja za nastavljene ravnatelje. Čas je, da se tukaj vključi KPK imela bi ogromno dela. Pa upajmo, da tudi sankcije ne bodo izostale. Ja ,Pomurje je daleč od centra regionalni veljaki pa močni. Le do kdaj še, čas je, da pridejo mladi ustrezno izobraženi kadri na ta vodstvena mesta in ne razni tečajniki z dodatnim izobraževanjem. Takrat bodo tudi naši učenci uspešni.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.07.2016 ob 13:13 gost

      To ka zavod objavla je en velki k....! Gor objavijo dne 19.7. pa ka je prijava možna do 27.7., iden pa zoven še isti den na firmo pa mi pravi ka je že zasedeno pa ka en dečko že dela 2 kedna. samo telko ka se neka objavi ovači pa je že vse nastavleno vnaprej.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.07.2016 ob 14:21 medo gost

      Štiri delavke bi zaposlili v "ovsenon mlijni " naj raje osebe iz zavoda za zaposlovanje .Plača po dogovoru

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.