https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Renkovci, Cven, Bakovci in Puconci igrali na 1.memorialu Mihaela Loperta

Bakovci, 8.8.2016  

ŠNK Bakovci so organizirali 1.memorial Mihaela Loperta, spomin na umrlega soigralca pred dvema letoma. Turnirja so se udeležili Bakovci, Renkovci, Cven in Puconci, ki so odigrali vsak med seboj eno srečanje. Ekipe so srečanja izkoristili predvsem za predpriprave za novo nogometno sezono, ki se bo pričela naslednji teden s pokalnimi nastopi v Medobčinski nogometni zvezi Murska Sobota.

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.08.2016 ob 9:51 dominik 595 gost

      bravo puconci dobra igra

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.08.2016 ob 11:13 gost

      Točno tak, samo, ka si ti slejpe.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.08.2016 ob 11:23 gost

      Zadnjič sem bil na turnire, gda so igrali naši mladinci ( mura) na Puconskem turnire. Tam so Puconci bili katastrofa, nič od nič. Je pa res, da so bili včeraj za nasprotnike dosti slabše ekipe kak v Puconci na turnire.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.08.2016 ob 20:57 Gost gost

      Čestitke vsem.Organizatorju in vsem igralcem vsem gledalcem da so si vzeli cas in prisli v Bakovce na 1.memorial zelo dobrega nasega Miheca. Še enkrat vsaka čast.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.