https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pahor na sejmu Agra: Potrošnik je za kakovostno hrano pripravljen plačati več

Gornja Radgona, 24.08.2016 ob 7:05  

Predsednik Borut Pahor je ob včerajšnjem obisku sejma Agra povedal, da je potrošnik danes za zares kakovostno hrano pripravljen plačati več. Sam v tem vidi razvojno nišo tudi za slovenske pridelovalce in predelovalce, ki jo je treba izkoristiti.


Kot je dodal, bodo s tem zagotovljena delovna mesta, pospešen bi razvoj podeželja in izboljšana kakovost življenja na podeželju: »Mislim, da je odličnost smer, v katero se razvija tudi slovensko kmetijstvo, kot nepoznavalec pa menim, da gredo stvari v pravo smer,« je ob tem povedal predsednik države.

V nagovoru se je dotaknil tudi evropskega kmetijstva, ki se znova spopada s težavami. Pahor verjame, da bomo v sodelovanju z Evropo našli praktične odgovore tudi za številne porbleme, med drugim tudi presežke hrane, embarge in gospodarske sankcije zoper Rusijo.

Foto: arhiv Pomurec.com

V radgonskem sejmu Sgra predsednik vidi priložnost za srečanje z razvojem podeželja, kjer živi polovica Slovencev. V tem vidi eno od primerjalnih prednosti Slovenije, saj za razliko od kakovosti življenja v drugih srednjeevropskih in vzhodnoevropskih državah ostaja enako v tem povprečju.  Kot je dodal predsednik, si moramo prizadevati, da tako tudi ostane. Poleg tega pa je po predsednikovem mnenju pomembno predvsem to, da mlade generacije vidijo prihodnost za življenje in ohranitev rodu na podeželju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.08.2016 ob 8:37 seenje gost

      pa je vstopnico sam plačal ali pa smo tudi za to prispevali ostali obiskovalci ??

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.08.2016 ob 8:57 gost

      on je pripravljen plačati več ker mu jo mi plačujemo ,kaj bo pa tisti kupil ,ki nima nič in živi od sociale ,bolan ,otroci lačni ,ta predsednik je res en zavajajoč tip in samopromotor ,ali res ne ve kaj govori ali mu je vseeno za ljudi-katastrofa

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.08.2016 ob 9:45 tuk gost

      Potrošnik je že davno plačo svojin direktoron pa vodjon general k.j ,preskrba Š.A,Izbira K.D,Veleprodaja RA,merkur vinogradnik ,kočarca ,šajn ,sed d ,duki,zubati vsi so bili prpravljeni vzeti več

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.08.2016 ob 10:30 gost

      .....blablablablablabalablablablablablakokdakodakodakoda.......

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.08.2016 ob 17:39 delfinček gost

      barbika!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.08.2016 ob 0:24 Štefan gost

      BBla bla ne Pahor in Židan nimata pojma o kmetijstvu, pa ta Židanova sekretarka se samo slika, groza, kje smo, kje ste sinovi pomurskih kmetov in resnični strokovnjaki za kmetijstvo, smo res Prekmurci in Prleki nevoščljivi in sposobnim ne damo dihati ?????

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.08.2016 ob 21:56 ms gost

      Židan levle vodo samo Panviti nič drugo .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.08.2016 ob 14:47 gost

      gost; Zanimivo bi bilo vedeti od koga si je Pahor sposodil te izjave- to ni zraslo na njegovem zelniku. Državljani plačujemo tudi takšne izjave. Ni primerno, da člani vlade in ministri tekmujejo,kdo bo več dni se izpostavljal množici obiskovalcev in si nabiral politične točke za barometer z nič vrednimi oziroma enodnevnimi izjavami. Nobeden ni povedal, da za izjavo tudi stoji z svojim iztopom.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.