https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Občina Kobilje in Mestni odbor Mihovljan podpisala Sporazum prijateljstva in sodelovanja

Kobilje, 25.08.2016 ob 8:00  

V sklopu občinskega praznika Občine Kobilje je občina v sodelovanju z društvom upokojencev Kobilje pripravila športni meddržavni turnir.  Ob tej priložnosti so svečano podpisali Sporazum prijateljstva in sodelovanja med Mestnim odborom Mihovljan iz Hrvaške in Občino Kobilje.

 

Občina Kobilje je v sodelovanju z društvom upokojencev Kobilje pripravila meddržavno športno tekmovanje, katerega so se udeležili tudi tekmovalci - upokojenci iz Czesztrega iz Madžarske v spremstvu županje. Sodelovali so tudi upokojenci iz Mihovljana, v spremstvu predstavnikov iz Mihovljana in čakovske županije iz Hrvaške. Tekmovalci so se pomerili v kegljanju s kroglo na vrvici, v pikadu in v streljanju z zračno puško.

Ob tej priliki sta prisotne nagovorila župan Občine Kobilje in župan Mestnega odbora Mihovljan, ki sta v svojem govoru poudarila pomen sodelovanja in prijateljskih odnosov. Večletno prijateljstvo in sodelovanje sta danes tudi uradno potrdila s podpisom sporazuma. Župan občine Kobilje je v bližnji prihodnosti napovedal podpis enakega sporazuma še z županjo Czesztrega iz Madžarske. Ob tej priložnosti je potekal še kratek kulturni program s podelitvijo pokalov,  pogostitvijo in druženjem udeležencev.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.08.2016 ob 8:56 gost gost

      Delo sedanjega zupana je vidno na vseh podrocjih, ne gradi zidov in spomenikov, ker je moral najprej pokriti grehe do dobaviteljev, katere mu je pustila prejsnja oblast, se pa trudi, da je zivljenje kobiljcanom lepse. Bi bilo verjetno narejenega se kaj vec, ce mu nekateri clani obcinskega sveta izvoljeni iz liste bivsega zupana ( zal so v vecini), ne bi nacrtno nagajali in glasovali proti njegovim tudi dobrim predlogom, kot je pred kratkim bil predlog za sanacijo tovarne v trgovino z zivili....oni proti, razlog...trgovina v vasi ni potrebna....mislim, kar vsi naj takoj odstopijo, ki so glasovali proti...

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.08.2016 ob 16:03 gost

      nek me tresne, či koga na slikaj poznan, ge bougi živi ti narod

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.